Zašto su digitalni obrasci za pacijente bolji od papirnatih obrazaca?

18
Zašto su digitalni obrasci za pacijente bolji od papirnatih obrazaca?

Prije 200 godina, papirnati obrasci prednjačili su u uredskoj produktivnosti. Možda je teško zamisliti, pa oslikajmo sliku. U to vrijeme bilo je nekoliko opcija ako želite kopiju dokumenta, možete zatražiti od pisača da postavi vrstu i ispiše kopije. Ili možete zamoliti službenika za slučaj da rukom napiše materijal. Papirnati obrasci poboljšali su produktivnost korištenjem tiskanih uputa i prostora u koji korisnici mogu unijeti svoje podatke. Za razliku od pisanja opisa pacijenta uz svaku narudžbu ili upit, ovo je bio veliki korak naprijed. Danas imamo još jednu priliku: digitalnu bolesničke forme stigao sam.

Sveobuhvatno prikupljanje podataka o pacijentu ključno je za odnos između pacijenta i pružatelja usluga. Prikupljanje medicinskih podataka od pacijenata pomaže pružateljima usluga razumjeti tko su njihovi pacijenti ili kako se s njima liječe. S potpunim skupom podataka pružatelji usluga mogu donositi točnije i učinkovitije odluke. U ovom slučaju rezultati pokazuju bolje rezultate, angažman i iskustva pacijenata.

Dok tradicionalni procesi upisa uključuju prikupljanje zdravstvenih informacija od pacijenata na papirnatim obrascima. Osim toga, prepisivanje tih dokumenata u svoju dokumentaciju, tako da su digitalni obrasci za upis pacijenata puno bolja alternativa. Dobavljači elektroničkih zdravstvenih kartona poboljšat će učinkovitost, točnost i jednostavnu upotrebu u svim kartama i procesima.

Osnovno razumijevanje digitalnih obrazaca

Digitalni obrasci su opći obrasci za registraciju i prijem pacijenata koje pacijenti ispunjavaju na daljinu ili u klinici na pametnom telefonu ili tabletu. Ovaj proces korištenja sigurne platforme usklađene s HIPAA za unos osjetljivih podataka o pacijentima zahuktava zdravstvenu industriju kao jednostavno rješenje za veći problem sigurnog pohranjivanja podataka. Softver za elektroničke zdravstvene kartone poboljšava kliničku učinkovitost. Osim toga, smanjenje vremena utrošenog na ručno ispunjavanje obrazaca i više vremena za liječenje pacijenta.

5 prednosti digitalnih obrazaca za pacijente

U nastavku su glavni razlozi zbog kojih bi naš zdravstveni sustav imao koristi od široko rasprostranjenog prijelaza s papirne na digitalnu dokumentaciju.

1: Uštedite novac izrezivanjem papira

Korištenjem digitalnih obrazaca vaša ordinacija štedi troškove papira i tinte te smanjuje održavanje, nadogradnje i zamjene pisača. Digitalni obrasci također štede novac na pohranjivanju datoteka i profesionalnim uslugama uništavanja datoteka. Prelazak na potpuno digitalni tijek rada je ekološki prihvatljiv, što je za mnoge velika briga. To može učiniti vašu praksu privlačnijom za širu skupinu pacijenata.

2: Smanjenje vremena čekanja

Digitalizacijom ovog procesa pružatelji usluga mogu dramatično smanjiti vrijeme čekanja i gužve. To je nevjerojatno važno jer je minimiziranje interakcije licem u lice ključno za smanjenje prijenosa koronavirusa. Digitalni karton pacijenata omogućuje vašim pacijentima da ispune sve potrebne dokumente online. Dakle, mogu posjetiti svog liječnika opće prakse kod kuće ili pričekati u autu na osobni posjet. Budući da pacijenti ne moraju zauzimati prostor u vašoj čekaonici, vi istovremeno kontrolirate broj ljudi u svojoj zgradi.

3: Fleksibilni sustav

Fleksibilnost je ključna za poboljšanje iskustva pacijenata i poboljšanje točnosti registracije pacijenata. Dajući svojim pacijentima potrebno vrijeme i fleksibilnost s digitalnim snimanjem, oni mogu izbjeći glomazan i neinteraktivan proces snimanja na papiru. Softver za zdravstveni karton pacijenata daje pacijentima mogućnost ispunjavanja obrazaca u slobodno vrijeme ili u vrijeme koje najbolje odgovara njihovom rasporedu.

4: Bolje financijsko iskustvo

Pacijenti mrze iznenađenja, posebno financijska. Razgovarajte s njima o njihovim financijskim obvezama prije imenovanja. To može pomoći u smanjenju tjeskobe zbog koje se mogu brinuti. Također smanjuje vrijeme čekanja uklanjanjem papirologije koja je tradicionalno povezana s prijavom. Konačno, smanjenje radnog vremena pomaže optimizirati protok pacijenata kroz kliniku kako bi pružatelji usluga mogli provoditi više vremena sa svojim pacijentima.

5: Sigurnosni podaci o pacijentu

Sve je veća percepcija da su papirnati dokumenti sigurniji od digitalnog obrasca za unos, ali nije. Papirnati dokumenti ostavljaju pružatelje usluga ranjivim na niz rizika zaštite podataka. Ako se papirnati dokument izgubi, padne u pogrešne ruke ili ga vidi pogrešna osoba. Dakle, vaša praksa bi kršila zakone o privatnosti HIPAA.

Dobavljači elektroničkih zdravstvenih kartona osiguravaju da samo ovlašteno osoblje može pristupiti podacima o pacijentima. Ako pacijent ostavi svoj zaslon bez nadzora dok ispunjava obrazac, nastupit će timeout. Ako se dobavljač zaboravi odjaviti iz svoje karte, sustav će se automatski odjaviti. Digitalni obrasci za pacijente puno su sigurniji od papirnatih dokumenata koji se mogu ostaviti u pisaču ili u ormariću za dokumente bez ključa.

Sve više pacijenata traži od svojih pružatelja usluga digitalna rješenja za stvari poput zakazivanja i procesa prijema.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar