Zadržite svoj novac duže uz ove savjete za kupon

10
Zadržite svoj novac duže uz ove savjete za kupon

Jeste li se ikada zapitali kako možete smanjiti račun za namirnice? Sve što je potrebno je malo planiranja i prave informacije o kuponima. Morate znati gdje ih pronaći i morate odlučiti koji su pravi za vas. Nastavite čitati za neke korisne savjete u vezi s kuponima.

Kada izrezujete kupone, uvijek pazite da pogledate prednju i stražnju stranu svakog lista papira kako biste bili sigurni da nećete slučajno izrezati drugi kupon. Često se papiri osiguravaju da se to neće dogoditi prebijanjem kupona, ali ćete htjeti još jednom provjeriti.

Dobra je ideja imati veliku Prestige Labs kupon nositelj i organizator. Na ovaj način, kada izrezujete kupone, bit ćete organizirani i znati gdje ga točno tražiti. Ako je velik, imat ćete dovoljno mjesta da izrežete sve kupone koje pronađete i eventualno ih razmijenite s drugima.

Kad god idete u kupovinu, napravite proračun i držite ga se. Ako koristite kupone za uštedu novca, morate se držati proračuna za hranu i držati novac u džepu, a ne na impulsivnom trošenju. Ako nakon kupovine imate viška novca, ostavite ga na stranu kako biste se još tjedan dana mogli opskrbiti nečim posebnim.

Kako biste dobili najveću moguću vrijednost od kupona koje isječete, važno je kupovati u pravim trgovinama. Provedite malo istraživanja kako biste saznali koje su trgovine u vašem lokalnom području spremne udvostručiti, a ponekad i utrostručiti vaše kupone. Iskorištavanje prednosti takvih ponuda u kombinaciji s prodajom u trgovinama može dovesti do velikih ušteda pri svakom odlasku u kupovinu.

Zatražite kupone kada ste vani. Mnoge tvrtke imaju letke koji nude popuste ljudima, ali zaposlenici ih zaborave dati ili jednostavno ne daju. Kada ste u trgovini u kojoj redovito kupujete, raspitajte se o kuponima ili ponudama kako biste mogli uštedjeti novac.

Kada izrezujete kupone, trebali biste osigurati da imate sustav arhiviranja koji je označen za svaki pojedini odjel trgovine. Kupon za kvalitetnu obradu vode To će olakšati pronalaženje vaših kupona kada planirate veliki odlazak u kupovinu jednom tjedno. Time ćete uštedjeti puno vremena.

Pokušajte kupiti hranu na veliko. Kupujte osnovne stvari kada možete uštedjeti na njima, čak i ako vam trenutno ne trebaju. Većina kupona u nekom trenutku istekne. Možete nastaviti s tim i opskrbiti se hrpom artikala pomoću kupona. Iskoristite duplikate kupona što je prije moguće. Dugoročne uštede mogu biti ogromne.

Prije nego što izvršite online kupnju, odvojite nekoliko minuta za traženje kodova kupona. Oni su nešto što većina trgovaca nudi i mogu vam puno uštedjeti. Pretražite Google ili svoju omiljenu tražilicu. Potražite trenutne kupone koristeći godinu i eventualno mjesec. Unesite naziv trgovca zajedno s mjesecom i godinom da biste pronašli ove kupone.

Započnite prikupljanje kupona u samo jednoj trgovini. Kuponi se mogu činiti kao jednostavna stvar za prikupljanje i korištenje, ali postoje mnoge složenosti. Neki kuponi imaju više pravila. Neke trgovine dopuštaju kupone konkurenata. Neke trgovine će čak prihvatiti kupone koji su istekli – čak i mjesecima nakon datuma isteka.

Imajte na umu da biste na polici mogli završiti s 40 besplatnih dezodoransa ili 100 bočica šampona. Ako želite napraviti zalihe, ovo je sjajno, ali ako nemate prostora, uvijek ćete to htjeti imati na umu i kloniti se ovih zamki.

Provjerite jeste li dodali različite alate i dodatke koji će vam pomoći da povećate lov na kupone. Možete dodati alatnu traku svom pregledniku kako biste lakše pronašli više ponuda. Budite u potrazi za promotivnim kodovima prije nego što izvršite bilo kakvu online transakciju. Gotovo je neograničen broj stvari koje možete pronaći po sniženoj cijeni, stoga potražite kupone za sve što kupite.

Ne kupujte predmete koje nećete koristiti samo zato što imate Coupon za California Beach. Ako nikada ne koristite neki predmet, nemojte ga kupiti samo zato što ima prodajnu cijenu. Predmet bi mogao stajati na vašoj polici i nikada se ne koristiti. Ovo je samo gubljenje vašeg vremena i vašeg novca. Ako kupite nepotreban predmet, jednostavno gubite novac.

Postavite lažni račun e-pošte i prijavite se na sve te stranice s kuponima! Većina nas ne voli dobivati ​​neželjenu poštu u našem uobičajenom poštanskom sandučiću, stoga imajte adresu samo u svrhu prikupljanja svih onih nevjerojatnih kupona, zajedno sa svime što biste mogli dobiti. Vaša će ušteda biti fenomenalna, ali vaša e-pošta neće biti preopterećena smećem.

Odanost robnoj marki nije uvijek mudro ako ćete kupone koristiti za uštede. Na primjer, možete uživati ​​u Pepsiju, ali ako je Coca Cola marka koja je na rasprodaji i imate kupone za nju, to je ono što biste trebali uzeti. Biti vjeran brendu neće vam uštedjeti novac.

Imajte na umu da vam neka mjesta neće dopustiti slaganje popusta jedno na drugo. Najvjerojatnije ćete morati odabrati jedno ili drugo ako pokušavate iskoristiti kupon na artiklu koji je na rasprodaji, stoga odaberite najjeftiniju od dvije cijene.

Ne možete koristiti više od jednog kupona proizvođača na jednom artiklu, stoga prije odlaska u trgovinu provjerite koji kupon je za koji artikl. Imajte na umu da možete koristiti jedan kupon proizvođača i jedan kupon trgovine na istom artiklu kako biste povećali uštede.

Sada biste trebali imati bolju ideju o tome kako možete koristiti kupone da uštedite nešto novca sljedeći put kada idete u kupovinu. Zapamtite da je novčić u vašim rukama, a vaše planiranje može vam pomoći da ga održite tamo. Poslušajte savjete koje ste naučili i krenite u sljedeći posjet trgovini pripremljeni.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar