Top 3 hotela u Florence Oregon

11
Top 3 hotela u Florence Oregon

Firenca je jedan od najljepših gradova na obali Oregona. Smješten u središtu obale, povijesni grad na obali rijeke nudi jednostavan pristup najboljim atrakcijama na obali od pješčanih dina, do špilja morskih lavova i još mnogo toga. Pronaći smještaj u Oregonu nije teško, jer se grad razvio kako bi ugostio sve veći broj turista koji ovdje dolaze svake godine. Ipak, ne nude svi hoteli iste pogodnosti, a ako vam je stalo više od običnog hotelskog iskustva, pogledajte naše preporuke najboljih Florence Oregon hoteli.

1. Lighthouse Inn – Okus povijesti

Ako ste ljubitelj modernog dizajna i vrhunske tehnologije, Lighthouse Inn sigurno nije za vas. Međutim, ako želite odsjesti u jednom od najšarmantnijih hotela Florence Oregon, autentičnoj povijesnoj gostionici, svakako biste trebali rezervirati sobu ovdje. Gostionica neprekidno radi od 1938. godine, a iako je doživjela nekoliko obnova, još uvijek je zadržala velik dio starog uređenja gostionice. Sobe su vrlo čiste i udobne, a gosti se rado okupljaju u lijepoj zajedničkoj sobi gdje se mogu sjesti u udobne kauče, igrati društvene igre i družiti se. Osoblje hotela je ljubazno i ​​spremno udovoljiti svim vašim zahtjevima. Unatoč činjenici da se nalazi na autocesti, gostionica je iznenađujuće tiha, a njezina lokacija omogućuje jednostavan pristup staroj jezgri i brojnim drugim atrakcijama.

2. Best Western Pier Point Inn – uživajte u slikovitom pogledu na rijeku

Ovaj hotel je malo dalje od Starog grada i puno skuplji od Lighthouse Inn-a. Ipak, to je odlično mjesto za boravak, pogotovo ako rezervirate sobu s balkonom, koja će vam omogućiti da uživate u slikovitom pogledu na grad, rijeku i most. Ova gostionica poznata je po svom ukusnom doručku koji sadrži širok izbor hrane, uključujući ukusne omlete po narudžbi. Unutarnja grijana sirotinja također je lijepa karakteristika, pogotovo jer ima i odličan pogled na rijeku i grad.

3. Ocean Breeze Motel – Najbolji izbor za putnike na otvorenom

Ako tražite više od samog mjesta za noćenje, rezervirajte sobu u motelu Ocean Breeze. Ovo mjesto je pogodno za mlade putnike, ali i za obitelji s djecom. Ima mjesta za rekreaciju na otvorenom s ograđenim prostorima za kućne ljubimce. Oni također iznajmljuju ATV i kajake te pružaju smjernice za druge avanture na otvorenom u kojima možete uživati ​​u okolici. Mjesto je čisto, a osoblje motela vrlo ljubazno i ​​uslužno.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar