Što Phemex čini prikladnom razmjenom za trgovinu kripto valutama?

12
Što Phemex čini prikladnom razmjenom za trgovinu kripto valutama?

Jedna od najvećih i najpopularnijih burzi kriptovaluta na tržištu je Phemex. Ova platforma nije samo poznata po svom volumenu trgovanja, već je i izvrsno mjesto za trgovinu kriptovalutama. Ističe se među konkurencijom zbog nekoliko čimbenika, kao što su struktura naknade, sigurnost, sučelje i još mnogo toga.

Međutim, ako ste novi u kripto prostoru, morate znati više detalja o platformi prije nego što je odaberete za kupnju ili trgovanje kripto imovinom.

Kao ulagač početnik ili trgovac, bitno je i korisno znati glavne aspekte razmjene. Poznavanje osnovnih detalja može vam pomoći da odredite je li neka od dostupnih kripto platforma u skladu s vašim potrebama i zahtjevima ili ne.

Ako ste zainteresirani za trgovanje kriptovalutama, sljedeće informacije pomoći će vam da utvrdite je li Phemex burza dobra za vas.

Phemex ne zahtijeva KYC

KYC znači poznavati svog kupca, što je dodatni proces provjere koji koristi većina kripto platformi. Ovaj proces provjere zahtijeva od korisnika platforme da ponesu svoje osobne i identifikacijske dokumente koje prevarantima gotovo onemogućuju rad ili pristup burzi i računima korisnika.

Međutim, KYC provjera također ima nedostatak što ograničava pristup burzi nekim korisnicima i onemogućuje trgovcima anonimnu prijavu.

U ovom kratkom pregledu Phemexa možete saznati da ova platforma ne zahtijeva od korisnika da dovrše KYC verifikaciju. To ga čini pristupačnim za široku publiku.

Što se sigurnosti tiče, ova burza koristi druge vrhunske sigurnosne sustave koji osiguravaju da su sredstva i informacije korisnika zaštićeni od bilo kakvog cyber kvara ili prijetnje.

Naknade burze

Jedan od glavnih aspekata Phemexa je njegova struktura naknada. Ljudi koji su novi u kripto prostoru ne mogu biti sigurni u sigurnost razmjene. Međutim, poznavanje strukture naknada zasigurno može dati dobru ideju je li platforma koju ćete odabrati sigurna ili ne. Razlog je što svaka mjenjačnica naplaćuje naknadu korisnicima, međutim, poštena i transparentna struktura naknada ne jamči svaka platforma.

Kao rezultat toga, ako želite koristiti ovu platformu, trebali biste biti svjesni Phemex naknada. Ova web stranica je poznata po nekim od najpovoljnijih cijena, koje su navedene u nastavku.

 • Paušalna naknada od 0,0005 BTC prilikom isplate
 • Market maker naknada za trgovanje od -0,025%
 • Naknada za trgovinu na tržištu od 0,075%
 • Ne naplaćuje se naknada za polaganje depozita

Pročitajte i ove članke: Top 5 mjesta za posjetiti u Denveru?

Trgovanje s polugom na platformi

Trgovanje kriptovalutama uz financijsku polugu prilično je popularno među kripto trgovcima, posebno onima koji su iskusni trgovci. Trgovanje s polugom je popularna strategija koja korisnicima nudi dobru zaradu, uz velike rizike.

Trgovanje s polugom znači da možete posuditi sredstva od brokera, što je poznato kao poluga. To vam može omogućiti otvaranje većih trgovačkih pozicija, što može rezultirati visokim profitom ili velikim financijskim gubicima. Prednosti koje možete dobiti od trgovanja s polugom su praćene mogućnošću gubitaka, zbog čega ne biste trebali započeti trgovanje s polugom bez odgovarajućih informacija i bez korištenja odgovarajuće burze kao što je Phemex.

Podržano više kriptovaluta

Phemex kriptovaluta jedna je od platformi koja nudi podršku raznim kriptovalutama. Ovo je jedan od njegovih izvanrednih aspekata i stavlja ga na vrh popisa kripto trgovaca. Bez obzira jesu li radili prije ili ne.

Međutim, Phemex burza je znatno novija i usredotočena je na derivate kriptovaluta. Sljedeće su izvedenice koje burza podržava.

 • BTC/USD (Bitcoin/američki dolar)
 • ETH/USD (Ethereum/američki dolar)
 • ZLATO/USD (zlato/američki dolar)
 • LINK/USD (ChainLink/US Dollar)
 • LTC/USD (Litecoin/američki dolar)
 • XRP/USD (XRP/američki dolar)
 • XTZ/USD (tezos/američki dolar)

Podržani stilovi trgovanja

Drugi veliki aspekt koji je od velike zabrinutosti za kripto trgovce uključuje stilove trgovanja koje podržava razmjena. Ovo je još jedna kategorija u kojoj Phemex nadmašuje neke od svojih konkurenata jer ova platforma podržava sve stilove trgovanja.

Platforma koja podržava sve stilove trgovanja može ukazivati ​​na to da je burza svestrana, moćna i sposobna nositi se s velikom publikom.

Stoga, ako ste zainteresirani za početak trgovanja kriptovalutama i odaberete Phemex burzu, tada se možete odlučiti za bilo koji od podržanih stilova trgovanja.

 • Zaštita od zaštite
 • Skalpiranje
 • Dugoročno trgovanje
 • Algoritamsko trgovanje
 • Veliko trgovanje

Zaključak!

Phemex je mjenjačnica kriptovaluta koja je dobro poznata u cijelom svijetu. I popularan je među kripto trgovcima. Međutim, ako ste novi u kripto prostoru i želite početi trgovati kripto. Tada biste trebali znati bitne pojedinosti o gore spomenutoj razmjeni.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar