Sladoled s magnezijem obećava da će vas uspavati

14
Sladoled s magnezijem obećava da će vas uspavati
Iznaš pravila. Želite li se dobro naspavati, ne možete jesti slatke slastice neposredno prije nego što krenete na plahte. Čak i žvakanje malo tamne čokolade moglo bi vas držati budnim. Kad sam prvi put čuo za sladoled od magnezija koji obećava dobar san, bio sam skeptičan. Ali sadrži mješavinu sastojaka koja bi vas mogla izbaciti do jutra.

Kasnije ovog mjeseca, Noćna hrana klizi u prolaz zamrzivača s impresivnom kolekcijom sladoleda bez glutena i s malo šećera. No, uključivanje magnezija u proizvode marke izaziva pomutnju. Prema navodima tvrtke, recepte za sladoled formulirali su stručnjaci za spavanje i prehranu. „Nightfood donosi ozbiljno ukusan noćni sladoled oba stručnjak za spavanje i cravemonster odobren“, stoji na web stranici marke.

noćna hrana magnezijev sladoled

Sladoled za noćnu hranu — 6,00 USD

Okusi noćne hrane uključuju vanilu punog mjeseca, ponoćnu čokoladu, čips od mente nakon večere, Cold Brew Decaf, kiseli krastavci za dvoje i još mnogo toga.

Što se tiče nutritivne vrijednosti, Noćna hrana je u rangu s Halo Topom. Obje marke nude okus kolačića i vrhnja, na primjer, sa sličnim brojem masti, kalorija, proteina i šećera po obroku, iako Nightfood ne koristi eritritol – šećerni alkohol koji ne odgovara svima.

Za razliku od ostalih slastica, sladoled Nightfood ne sadrži kofein i koristi samo prirodne zaslađivače. Ako pogledate popis sastojaka proizvoda, primijetit ćete i mineralnu mješavinu koja uključuje magnezij, kalcij i cink – tri stvari za koje se pokazalo da poboljšavaju san. Dobit ćete i solidan iznos: Svjetlo za kuhanje izvješćuje da vam treba samo pola šalice sladoleda Nightfood kako biste zadovoljili 10 posto dnevnih potreba za magnezijem.

Ako volite slatko i imate besane noći, možete kupiti noćnu hranu online ili u vašem lokalnom supermarketu. Sladoled je također dostupan na Amazonu.

Za više zdravih recepata i ideja za kuhanje iz naše zajednice, pridružite se Well+Good’su Kuhajte s nama Facebook grupa.

Naši urednici samostalno odabiru ove proizvode. Kupnjom putem naših poveznica možete zaraditi Well+Good proviziju.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar