Pregled Hanacure iz minute u minutu | Pa+dobro

13
Pregled Hanacure iz minute u minutu |  Pa+dobro
APišem ovo, lice mi je fosilizirano. Ili je barem tako osjeća Kao. Upravo sam se prijavio Hanacure’s The All-In-One Facial (29 USD)—maska ​​s internetskom slavom i luksuznom cijenom—i već se osjećam kao lik Jennifer Coolidge od karamelizirane jabuke, crème brulée slash. Priča o Pepeljugi kad izjavljuje: „To je botoks. Ne mogu pokazati emocije još sat i pol!“

Idemo premotati. Prema web stranici Hanacure, tretman lica je „umirujuća gel maska ​​koja vraća besprijekoran ten u samo 20 minuta.“ Tehnologija Octolift s potpisom brenda obećava uklanjanje nečistoća s kože dok zateže i zaglađuje vaš ten. Hanacure ispunjava takva uzvišena obećanja kombinirajući mnoštvo visoko koncentriranih, klinički dokazanih sastojaka u rutinu njege kože koja je minimalna u proizvodima. A ova posebna formula sadrži beta-glukan (sastojak za koji je utvrđeno da posjeduju protiv bora i prednosti protiv starenja) te bakreni i palmitoil tripeptidi (koji mogu pomoći u učvršćivanju i pomlađivanju kože), kao i drugi peptidi s izrazitim prednostima za vaš ten.

Prije nego što nanesete Hanacure Facial, naglašavam da morate (morate!) pročitati upute. Za razliku od većine maski za lice s ultra jednostavnim smjernicama tipa „primijeni ovo!“, Hanacure je eksperiment kemije ljepote. Komplet dolazi s malim bočicama prozirne tekućine koje ćete morati uliti u drugo pakiranje, promiješati, a zatim četkom premazati lice i vrat. Ako pravilno slijedite upute, vaš gel bi trebao izaći s teksturom koja izgleda kao Jell-O.

Nakon što sam skuhao svoju masku i zapjenio, postavio sam tajmer na 20 minuta i sjeo za svoj stol kako bih iz minute u minutu napisao opis nošenja maske. Nastavite čitati da pratite moje #putovanje.

Kako je iskusiti Hanacure sve-u-jednom njegu lica

Minuta 1-5: Ovo je prilično hladno. Nekako mi se čini da mi je meduza pričvršćena za lice, ali na dobar način?

Minuta 5-7: Je li netko omotao moju kožu? Čudno je ugodno. Nisam ljuta zbog toga.

Minuta 7-10: Sad se teško nasmiješiti. Mišići na mom licu su u štrajku.

Minuta 10-15: Izgledam kao ghoul! Ne uspostavljajte kontakt očima sa sobom u ogledalu. Ponovite: Ne uspostavljajte kontakt očima sa sobom u ogledalu.

15-20 minuta: Dobro, vrlo sam spreman skinuti ovo. Vrlo spreman. Oči mi kao da će mi iskočiti iz lubanje.

Minuta 22-25 (nakon umivanja lica): Vau. Vau. Vau. Moja koža izgleda nevjerojatno! Tako jasno. Moji podočnjaci su povukli Houdinija i nestali!

Nakon što sam isprala Hanacure All-In-One Facial i osušila lice, uistinu sam se osjećala kao nova žena. Koža mi je blistala, čak i pri slabom osvjetljenju u kupaonici, a nanošenje moje uobičajene rutine njege kože nakon toga bilo je posebno luksuzno. Hancure masku sam koristila dvaput od prvog korištenja (brand savjetuje korištenje do dva puta tjedno) i već sam primijetila prednosti kompaundiranja. Gruba, aknama sklona točka oko moje brade počela se čistiti. Tanke linije na mom čelu zahtijevaju malo žmirkanja da bih ih sada locirao. I sve u svemu, moj ten je zdrav, usudim se reći sjaj-y, izgled.

U svijetu ljepote može biti teško razlikovati hir iz fikcije—ali Hanacure je jedna od onih viralnih stvari koje su očito viralne s razlogom. I to nije samo zato što izgledate kao IRL zombi tijekom 20-minutnog razdoblja čekanja.

O, bok! Izgledate kao netko tko voli besplatne treninge, popuste za vrhunske wellness brendove i ekskluzivni Well+Good sadržaj. Prijavite se za Well+, našu online zajednicu wellness insajdera i odmah otključajte svoje nagrade.

Naši urednici samostalno odabiru ove proizvode. Kupnjom putem naših poveznica možete zaraditi Well+Good proviziju.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar