Pravila za njegu kože prema dermatolozima

13
Pravila za njegu kože prema dermatolozima
U Well+Goodu dane provodimo razgovarajući i učeći od najzanimljivijih ljudi u wellnessu — stručnjaka, voditelja misli i slavnih osoba. Sada vas pozivamo da se pridružite razgovoru. Dobrodošli u podcast Well+Good, vaš vodič za pronalaženje navika i praksi koje odgovaraju vašoj učestalosti. Čitaj više

Budući da je svačija koža različita, svi bismo trebali imati rutine koje izgledaju drugačije jedna od druge. Ono što odgovara vašem najboljem prijatelju ili vašem omiljenom influenceru možda neće raditi za vas. Srećom, nema manjka mišljenja kada je u pitanju odabir najboljih proizvoda za vas, tako da su vaše mogućnosti prilično beskrajne. No, dok se bavite sređivanjem vlastitog režima, postoji nekoliko pravila za njegu kože za koja dermatolozi kažu da biste ih trebali slijediti bez obzira na sve.

Tijekom ovotjedne epizode od Podcast Well+Good, dermatolozi Sandra Lee, dr.med (aka „Dr. Pimple Popper“) i Shereene Idriss, dr.med (tzv. „Pillow Talk Derm“), podijelite svoje rutinske stvari o kojima se ne može pregovarati i savjete kako se držati s njima na duge staze. Osim toga, voditeljice Kate Spies, Ella Dove i Taylor Camille razgovaraju o svojim rutinama i kako se njihov odnos prema njezi kože razvijao tijekom vremena. Pripremite se za opuštanje i slušanje epizode koja izgleda kao razgovor s prijateljima.

Jedan od najvažnijih savjeta koji profesionalci dijele je o personalizaciji vaše rutine. „Svačija rutina je malo drugačija zbog vrste kože koju imamo i svakako koliko imamo godina i gdje bismo mogli živjeti“, kaže dr. Lee. Ona dodaje da „sve [of] ove vrste čimbenika dolaze u igru“ prilikom kreiranja vlastitog individualnog režima.

Osim toga, želite zadržati osnove svoje rutine dosljednima. Na taj se način lakše pridržavati. „Kada imate rutinu koja vam je vrlo predvidljiva, tada ona postaje automatska i ne morate se stvarno stresati i brinuti o tim stvarima“, kaže dr. Lee. Nakon što vam to postane navika, dr. Idriss kaže da ju je vrlo teško prekinuti. „Ako u mladosti steknete dobru naviku, tada već pobjeđujete svjetlosnim godinama“, objašnjava ona.

No, naravno, to je tek početak – tijekom cijele epizode dijele niz savjeta za kreiranje rutine njege kože koja uistinu funkcionira za vas. Da biste saznali što morate imati, kako izgledaju rutine dr. Leeja i dr. Idrissa i koje proizvode obožavaju naši urednici, morat ćete poslušati cijeli razgovor. Prenesite to dalje Jabuka, Spotify, ili gdje god drugdje dobijete svoje podcaste.

O, bok! Izgledate kao netko tko voli besplatne treninge, popuste za vrhunske wellness brendove i ekskluzivni Well+Good sadržaj. Prijavite se za Well+, našu online zajednicu insajdera za wellness, i odmah otključajte svoje nagrade.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar