Popravite pogreške e-pošte Microsoft Outlooka [pii_email_b47d29538f12c20da426] na Vašem prijenosnom računalu ili stolnom računalu

9
Popravite pogreške e-pošte Microsoft Outlooka [pii_email_b47d29538f12c20da426] na Vašem prijenosnom računalu ili stolnom računalu

Popravite pogreške e-pošte Microsoft Outlooka

Microsoftova e-pošta može biti vrlo frustrirajuća ako stalno prikazuje poruke o pogrešci poput ove: „Ne mogu otvoriti Microsoftovu e-poštu. Nedostaje Microsoftova mapa.” Korisnici računala uvijek žele znati što je točan razlog za ovu grešku kako bi je mogli odmah popraviti. Microsoft zna koliko je iritantno za korisnike računala kada se ovaj problem pojavi jer je potrebno puno vremena da se popravi ova poruka o pogrešci kao npr. [pii_email_b47d29538f12c20da426] ako ga pojedinac pokuša riješiti ručnim obavljanjem procesa u sustavu.

Zapravo, postoji nekoliko razloga zašto Microsoft Outlook Express ne može otvoriti e-poštu. Ali prije nego što učinite bilo što, morate znati potpuno rješenje svog problema. Postoji nekoliko načina kako riješiti ovaj problem i odmah ga riješiti.

Neki od najčešćih i jednostavnih načina za rješavanje ovog problema su sljedeći:

o Microsoft je predstavio Office 365 koji je dio Microsoftove strategije za natjecanje s drugim tvrtkama u poslovnom svijetu. Uz Office 365, osoba može jednostavno instalirati sve programe Microsoft Outlooka kao što su Outlook Express i Word. Ovaj Microsoftov program pomoći će osobi da bude produktivna i učinkovita u svakom trenutku. Ako želite popraviti poruku o pogrešci koja kaže “Ne mogu otvoriti Microsoftovu e-poštu. Nedostaje Microsoftova mapa.”

o Kada se prijavite na svoj račun e-pošte, na prijenosnom ili stolnom računalu postoje mnoge moguće pogreške. Možda ćete dobiti nekoliko Microsoftovih pogrešaka e-pošte zbog brojnih računa koje imate na svojim računalima, kao što su korisničko ime i lozinka. Ako imate nekoliko računa na računalu, trebali biste izbjegavati odjavu s bilo kojeg od njih kako biste bili sigurni da nijedan od računa neće uzrokovati Microsoftove pogreške e-pošte.

o Treći razlog su postavke sustava Windows. Postoje razni hardverski i softverski programi koji mogu utjecati na performanse vašeg Windows registra. Ako postoje pogreške u postavkama vašeg računala, to će uzrokovati mnoge pogreške Microsoftove e-pošte. Stoga morate osigurati da svi softverski i hardverski programi dobro rade kako to neće utjecati na postavke registra.

o Mnogi ljudi se suočavaju Microsoft Outlook pogreške zbog velikog broja korisnika na njihovim računima. Ako imate mnogo profila, to će usporiti odziv vašeg sustava. Dakle, kada se pokušate odjaviti s jednog profila, to će potrajati. Drugo rješenje je korištenje klijenta e-pošte koji neće utjecati na performanse vašeg sustava. Jedan primjer toga je Thunderbird, koji je klijent e-pošte dizajniran za Mac operativni sustav.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar