Osnovni elementi za uspješno pakiranje kutija za žitarice

12
Osnovni elementi za uspješno pakiranje kutija za žitarice

Zdrav doručak neophodan je za povećanje energije nakon noćnog posta. Hranjivi doručak može poboljšati koncentraciju i produktivnost kod odraslih i djece. Žitarice za doručak su prerađene žitarice. Žitarice su kultna hrana za doručak u kojoj uživaju milijuni. Jede se topao ili hladan, obično s mlijekom, jogurtom ili voćem – ali najpoznatiji je po tome što je ukusan. Studije pokazuju da se potrošnja žitarica povećava s godinama, što dovodi do povećane potražnje. Kada su u pitanju žitarice, proizvođačima je potrebna ideja kako bi svoju marku od „meh“ pretvorili u nezaboravnu. Pakiranje žitarica ne može se zanemariti; ima značajnu ulogu u tom procesu.

Koristite ekološki prihvatljiv materijal:

To je zato što potrošači postaju sve svjesniji sigurnosti hrane. Izrada kutije za žitarice je poput stvaranja mini, lijepog umjetničkog djela. Ali odabir pravog materijala za korištenje treba biti pažljivo. Kraft papir i karton u potpunosti se mogu reciklirati i čak se mogu napraviti po nižoj cijeni od ostalih materijala. Neškodljiv je za okoliš i osigurava dobar ROI smanjenjem potrošnje prirodnih resursa. Održivo pakiranje može čak stvoriti pozitivan imidž robne marke i osigurati uspjeh vašeg poslovanja.

Koristite atraktivne teme da inspirirate djecu:

Lijepa ambalaža ključ je za privlačenje dječje pažnje. Imajući to na umu, dizajneri mogu koristiti sheme boja i grafike kako bi poučili djecu o vašem brendu. Djecu privlače privlačni dizajni, pa će biti skloniji primijetiti vašu kutiju s žitaricama. Dizajneri mogu raditi na obliku, motivu ili bilo čemu što se razlikuje od tradicionalno oblikovane kutije. Kutija za žitarice može se pretvoriti u nešto što će zapeti za oko djece poput kućice za lutke ili kamiona.

Predstavite Windows i značajku rezanja u kutijama za žitarice:

Kutije za žitarice obično su bez prozora, ali to više nije slučaj u današnjoj areni. Dodavanje transparentnosti dizajnu kutije jedan je od najvažnijih načina na koji možete dizajnirati kutije za žitarice. Rezanje prozora u kutiju ili korištenje rezača olakšava uvid u ono što je unutra bez potrebe za otvaranjem. Izrezani uzorci trenutno su najtopliji trend u pakiranju. Ovi su uzorci popularni zbog svog profesionalnog izgleda i detalja. Možete ići ekstra milju s plastičnom oblogom, koja će vaše kutije s žitaricama podići iznad konkurencije. Postoje mnogi posebni efekti laminiranja koji se mogu koristiti kako bi vaša ambalaža dobila profesionalnu završnicu.

Nikada nemojte podcijeniti važnost veličine:

Da biste napravili kutiju prave veličine, važno je uzeti u obzir u koliko i koliko teških žitarica želite pakirati. Najpopularnija veličina je (18x13x3,5)″ za pakiranje 1 kg žitarica. Kutije za žitarice dizajnirane su da osiguraju da se žitarice nikada ne zgnječe ili oštete. Proizvođači žele osigurati kvalitetu i veličinu svojih robnih marki, pa dizajniraju kutije za žitarice u 1-2-3 donje kutije s preklopima kako bi se žitarice ne zgnječile.

Istaknite nutritivne informacije:

Kutije za žitarice bez detalja koje vaši kupci žele osuđene su na propast. Industrija žitarica to bi trebala znati i svakako staviti sve potrebne podatke o proizvodu na pakiranje. Kutija za žitarice bez detalja nije vrijedna stvaranja mjesta na policama. Zapravo, žitarice su jedna od najzdravijih namirnica, pa bi brendovi to trebali istaknuti kada pakiraju sve informacije koje kupac treba.

Dok je ono što se nalazi izvan kutije za žitarice nekada bilo važnije od onoga što je bilo unutra, ovih dana prehrambene činjenice proizvoda su ispred i u središtu. Imajući to na umu, razmislite o tome da na svojim prilagođenim kutijama s žitaricama spomenete da hrana ima malo masnoća, bogatu vlaknima, sadrži vitamine i minerale te ima manje šećera od ostalih namirnica za doručak kao što su bageli i muffini. Važno je uključiti ove podatke na pakiranje kako bi kupci mogli donijeti zdraviji izbor.

Ovaj članak morate pročitati: 25 stvari koje možete učiniti u Denveru

Kutije za žitarice za ispis visoke kvalitete:

Packzy svi su upućeni na snagu tiska. Nevjerojatan način da razlikujete svoje žitarice je tiskanje. Naravno, želite ispis najbolje kvalitete kako biste osigurali uspjeh. A prilagodba? Postoji toliko mnogo načina za to! Uzorci, sheme boja – sve je moguće! Učinite što trebate, ali imajte na umu da je krajnji rezultat atraktivan komad pakiranja vrijedan divljenja. Kutije za žitarice trebaju prepoznatljivu ambalažu kako bi se razlikovale i istaknule u prepunom prolazu za žitarice. Visokokvalitetni tisak najbolji je način da primijetite svoj brend i privučete svoju ciljanu publiku. Prilagodba pakiranja može se napraviti kako bi se stvorilo uistinu jedinstveno pakiranje žitarica koje će privući oko.

Schreibe einen Kommentar