Offshore Java razvoj i njegove standardne prakse

9
Offshore Java razvoj i njegove standardne prakse

Java razvojna tehnologija je programski jezik koji se može koristiti za stvaranje programa u rasponu od vašeg pametnog telefona do znanstvenih operacijskih sustava i svega između. Kako digitalni svijet nastavlja rasti na važnosti, mnoge se tvrtke okreću offshore modelu razvoja kako bi zaposlile svoje Java programere iz drugih zemalja. Od svog debija u sektoru informacijske tehnologije 1995. godine, offshore Java razvojne usluge pokazale su se kao najpouzdanija, brza i najsigurnija tehnologija za razvoj aplikacija i web stranica. Učinkovitost i predanost pokazuju daljinski razvojni tim za Java tijekom razvoja online ili mobilnih aplikacija. Kako biste svoj proizvod podigli na sljedeću razinu, unajmite Java developera iz inozemstva.

Razlozi za angažiranje Java programera iz offshore tvrtke

Najuvjerljiviji argumenti za outsourcing razvoja Jave su niži troškovi rada, lakša suradnja i kvalitetnije usluge. Organizacije u rasponu od Fortune 100 korporacija do malih i srednjih poduzeća (SME) vide beskrajne izglede u prepuštanju svojih projekata outsourcingu Java offshore timu.

Svaki Java developer trebao bi biti svjestan tri značajna razvojna problema.

Ovaj problem je često uzrokovan korištenjem zastarjelih programskih jezika koji zahtijevaju od korisnika da ručno očisti memoriju. Zbog neuspjeha programera da izbriše reference na objekt, može se nakupiti hrpa dumpova, što rezultira zaustavljanjem aplikacije. U Javi postoji memorijski model koji održava ispis memorije za svakog korisnika i neiskorištenu referencu, a generiranje ovih ispisa memorije omogućuje provođenje istrage curenja memorije.

Ovaj problem je uzrokovan velikom količinom podataka koji se dohvaćaju i nisu pravilno indeksirani. To ima negativan utjecaj na performanse SQL-a. Drugo objašnjenje za spori SQL upit bila bi korištenje Object Relational Mapper, često poznatog kao ORM. Korištenje ORM-a smanjuje potrebu za analizom interakcije dvije tehnologije kada se za pohranu podataka koristi relacijska baza podataka. Korištenje ORM-a, s druge strane, može nametnuti znatne troškove aplikacijama, što može negativno utjecati na rad SQL-a.

Kada koristite JAVA, ovaj problem je uzrokovan nedostatkom niti/sinkronizacije, što otežava korištenje programa. U JAVA, programi se izvode u različitim nitima unutar istog procesa, dopuštajući im da međusobno dijele isti resurs i objekt u memoriji. Kao rezultat toga, često se susreću problemi s smetnjama i dosljednošću. Kako bi spriječio takav problem, programer mora biti svjestan potrebe korištenja ključne riječi ’sinkroniziran‘ za izvođenje svake niti tijekom razvoja.

  • Proces zapošljavanja u rekordnom roku

Tvrtka identificira poslovnu potrebu i preporučuje je udaljenoj tvrtki za razvoj java, agenciji ili tvrtki koja zapošljava osoblje za razvoj rješenja za nju. Obično je potrebno 1-2 tjedna da se završi odabir kandidata i okupi tim profesionalaca.

  • Veliki broj potencijalnih zaposlenika

Daljnji razlog zašto se ljudi odlučuju za eksternalizaciju je dostupnost velikog broja kvalificiranih kandidata. U Indiji postoji veliki broj programera koji bi potencijalno mogli raditi za vas kao offshore zaposlenika. Kada ostanete s lokalnim talentima, moći ćete pronaći samo ograničen broj njih. Ako tražite programera za strojno učenje, moći ćete pronaći samo nekoliko mogućnosti. Međutim, ako ga predate u inozemstvo, imat ćete pristup velikom broju programera za strojno učenje među kojima možete odabrati željenog programera.

  • Rad na visokokvalitetnom razvojnom projektu

Kada posao razvoja softvera prepustite Indiji, možete biti sigurni da ćete dobiti visokokvalitetne rezultate, budući da svi znamo da je većina azijskih pojedinaca iznimno nadarena kada je u pitanju rasuđivanje. Posljedično, možete angažirati programere za razvoj vašeg sljedećeg projekta s najveće lokacije za outsourcing u svijetu, Indije. Oni koji rade u industriji razvoja u Indiji visoko su kvalificirani, nekonvencionalni mislioci koji su strastveni u svojoj profesiji. Kao rezultat toga, kada posao razvoja vašeg projekta predate vanjskim izvršiteljima, nećete morati biti zabrinuti za kvalitetu posla koji dobijete.

  • Proširenje tima je jednostavno

Puno vježbi morat ćete dovršiti ako imate kada unajmite udaljeni razvojni tim za Java i želite timu dodati još nekoliko programera. Te će vježbe uključivati ​​objavu mogućnosti za posao, vođenje intervjua s potencijalnim kandidatima, odabir i zapošljavanje najboljeg kandidata, njihovo ukrcavanje i druge formalnosti. Međutim, ako angažirate offshore razvojni tim, tvrtka koju odaberete pobrinut će se za sve te detalje umjesto vas, štedeći vam vrijeme i novac. Samo ih trebate obavijestiti da bih timu želio dodati dva dodatna programera, a moći ćete ih dobiti vrlo brzo bez potrebe za obavljanjem ikakvih zadataka.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar