Najtopliji trendovi iz svijeta softverskih tvrtki u Pakistanu

8
Najtopliji trendovi iz svijeta softverskih tvrtki u Pakistanu

Softverske tvrtke Softverske tvrtke Razvoj softvera Pakistan Industrija softvera Outsourcing softvera Softverske tehnologije softvera. Njihovi telefoni nikada nisu prestali zvoniti otkako su počeli s radom. Razlog za ovaj uspjeh je taj što ove softverske kuće pružaju vrhunska rješenja po vrlo razumnim cijenama.

Gledamo tri najveće softverske tvrtke u Pakistanu i što privlači njihove klijente prema njima.

Softverske tvrtke u Pakistanu: priča o uspjehu

Softverske tvrtke u Pakistanu: priča o uspjehu Tvrtka za razvoj softvera, Islamabad – Mnogi pakistanski građani će se sjećati vremena kada nisu mogli uživati Softverske tvrtke u Pakistanu.

Softverska tvrtka je tvrtka koja klijentima pruža softverske proizvode i naplaćuje im pružene usluge. Softverska tvrtka također može osigurati održavanje i podršku za takve proizvode (ponekad se naziva davatelj aplikacijskih usluga).

Softverska tvrtka je tvrtka koja svojim klijentima pruža softverske proizvode i usluge. Pojam se obično odnosi na tvrtke čija je glavna djelatnost razvoj, distribucija i održavanje softvera. Može se odnositi i na tvrtke koje same ne razvijaju ili proizvode softver već ga prodaju ili licenciraju klijentima ad hoc ili na temelju pretplate.

Što ako softverske tvrtke u Pakistanu ne postoje?

Polycom – vodeća tvrtka za objedinjene komunikacije koja najvećim svjetskim organizacijama omogućuje da oslobode snagu suradnje. Polycom rješenja pomažu poduzećima u poticanju poslovnog uspjeha omogućavajući laku komunikaciju bilo gdje i bilo kada. I stvaranje zanimljivih iskustava kroz tehnologiju suradnje licem u lice. Zaposlenici se mogu povezati s bilo kojeg uređaja u bilo koje vrijeme. Dok tvrtke mogu isporučivati ​​usluge suradnje iz oblaka i lokalno.

Ricoh – IT je tvrtka vrijedna 19 milijardi dolara i članica globalne tehnološke grupe Ricoh. Kao jedan od najvećih IT igrača u Japanu, Ricoh nudi rješenja među poduzećima za mnoge različite sektore, uključujući proizvodnju, maloprodaju, zdravstvo, financijske usluge i lokalne uprave, kao i druge vrste tvrtki.

Zašto softverske tvrtke jednostavno neće nestati

Sigma Systems – Sigma je vodeći pružatelj upravljanja infrastrukturom na zahtjev. Service Desk i rješenja za mrežne operacije za srednje tvrtke u Pakistanu. Inovativna tehnologija omogućuje im da ponude uslugu svjetske klase koja im pomaže zadobiti povjerenje svojih kupaca, a istovremeno olakšava poslovanje s njima.

Sigma ima sveobuhvatnu uslugu koja počinje inteligentnom mrežnom infrastrukturom i završava dubokim partnerstvom s klijentima na temelju proaktivnih upozorenja, personaliziranih planova usluga, sveobuhvatnih izvješća i nadzornih ploča koje se lako čitaju.

Završne riječi:

Sigma je jedina ICT tvrtka koja je četiri uzastopne godine dobila prestižnu nagradu za kvalitetu PC Quest Pakistan. Sigma je također nedavno nagrađena raznim nagradama na prestižnom sajmu IT Expo Pakistan 2008. I Godišnjim nagradama časopisa Worldlink 2008. Uključujući Netstar nagradu za Netstar izvrsnost u ICT uslugama i alatima za produktivnost.

Splash – Splash se pojavio kao vodeća tvrtka koja nudi rješenja za online prijenos novca. Tvrtka je osnovana 1997. godine kao tvrtka za razmjenu e-novca (EME). Pruža softver kao

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar