Najbolji tehnički darovi koji će svakoga impresionirati

18
Najbolji tehnički darovi koji će svakoga impresionirati

Blagdansko vrijeme je pred nama, što znači da je vrijeme za kreiranje popisa za kupovinu i kupovinu poklona za svoje omiljene osobe. No, budući da svi imamo tog prijatelja koji cijeni praktične, ali impresivne darove, ovo iskustvo blagdanske kupovine može odmah postati izazovnije.

Ipak, tehnički darovi uvijek su uzbudljivi, i morate se složiti da nema ništa bolje od pronalaska novih slušalica ili računalnih dodataka ispod božićnog drvca. Dakle, pogledajte ove tehničke darove idealne za sve članove vaše obitelji ili prijatelje ili upotrijebite ovaj popis kao primjer koji će vas potaknuti da uložite dodatni napor kako biste pronašli savršene gadgete za svoje najmilije.

Prijenosni filmski projektori

Mnogi ljudi odlučuju ostati kod kuće tijekom blagdana i binge-watch svoje omiljene filmove ili emisije. Kako uvijek postoje načini da poboljšate ovo osobno iskustvo, razmislite o kupnji filmskog projektora svojim najdražima. Osim toga, neki projektori rade na baterije, što znači da ih mogu iznijeti van ili staviti gadget u kofer. Štoviše, filmski projektori su povoljni, pa čak i ako morate kupiti nekoliko darova odjednom, nećete morati brinuti o troškovima.

Fitness tracker narukvice

Trake za fitness dati ljudima vizualni prikaz njihovog napretka i postignuća. Ako ste pokušavali motivirati svoje prijatelje da vam se pridruže u teretani, ovaj gadget im konačno može pomoći da naprave pozitivnu promjenu. Štoviše, noviji modeli su elegantni, što omogućuje ljudima da ih nose na poslu. Na kraju, naravno, neki fitness trackeri prate broj otkucaja srca, što može biti vrlo korisno za starije članove vaše obitelji.

Bluetooth zvučnici

Ovi energetski učinkoviti gadgeti su bežični i prijenosni. Većina Bluetooth zvučnika može stati u svaku torbu i ne zahtijevaju instalaciju. Ovaj dar omogućit će vašim prijateljima ili obitelji da dijele glazbu u pokretu i uživaju u zabavi na odmoru. Osim toga, Bluetooth zvučnici su pouzdaniji od Wi-Fi zvučnika i savršeni su božićni ili rođendanski darovi.

Bežična stanica za punjenje

Bežična stanica za punjenje manje opterećuje priključke za žaljenje, a vaši se nikada neće morati brinuti da će oštetiti kabele za punjenje. Ovi gadgeti mogu biti skupi, ali na tržištu postoje modeli povoljni za proračun. Kombinirajte ovaj dar s novom maskom za telefon i poklonik će biti impresioniran vašim odabirom.

Šalice za kontrolu temperature

Imate li prijatelje koji si često skuhaju šalicu kave ili čaja, samo da bi ih ostavili na pultu? Ako je tako, već znate da bi radije prolili kavu u sudoper nego uživali u hladnom napitku. Imajući to na umu, šalica za kontrolu temperature savršen je poklon za njih. Ovaj gadget može održati piće vrućim do dva sata. Dolazi s baterijama, što znači da ga vaši poklonici neće morati puniti. Uparite ovaj dar s novim kuhinjski gadget, a vaši najmiliji će vas sigurno pozvati na svoj sljedeći rođendan!

Poklon kutije

Ako želite uložiti dodatni trud i pokloniti svojim prijateljima nešto posebno, razmislite prilagođene i unikatne poklon kutije. Na primjer, pronađite poklon kutiju punu ukusne robe i uključite dodatne pojedinosti kao što je darovna kartica za omiljenu tehničku trgovinu vašeg prijatelja ili pametni infuzer za bocu čaja. Osim toga, poklon kutije stići će na kućni prag vašeg prijatelja baš na vrijeme, a možete se naručiti mjesec dana unaprijed. Na taj način nećete morati čekati zadnji trenutak da pronađete savršen dar za svoju voljenu osobu.

Magnetne svjetiljke

Uz tehnike magnetske levitacije, neke pametne svjetiljke mogu levitirati cijeli dan i noć. Automatski će plutati i okretati se bez ikakve podrške ili kontakta s drugim dijelovima uređaja. Osim toga, većina magnetskih svjetiljki ne zahtijeva punjenje, jer se napajaju vlastitim magnetima. Dakle, ako želite svojim prijateljima pokloniti nešto posebno i jedinstveno, magnetske lampe će nesumnjivo učiniti njihov sljedeći rođendan ili Božić mnogo ugodnijim.

Zaključak

Kada tražite nove darove, najbolje bi bilo napraviti proračun. Ne želite otići u trgovinu i potrošiti stotine dolara na novi tablet ili posebne slušalice. Osim toga, traži od vaših obdarenih što im je potrebno. Njihovi odgovori pomoći će vam da suzite pretragu i odaberete najbolje praktične darove koji odgovaraju vašem proračunu.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar