Najbolji Murad proizvodi, kako je rekao sam Howard Murad

17
Najbolji Murad proizvodi, kako je rekao sam Howard Murad
Wkokoš Howard Murad, dr.med, počeo je vježbati 1972. godine, njegov mali ured od 400 četvornih metara nije imao ni natpis na vratima. 49 godina kasnije, dr. Murad je poznato ime za ljubitelje ljepote diljem svijeta. Neki ga najavljuju kao oca modernog wellnessa, on vjeruje da stanje naše kože govori cjelokupnu priču o našem zdravlju i dobrobiti. Stoga smo ga nakon godina formuliranja nagrađivanih kozmetičkih proizvoda zamolili da navede pet najboljih Murad proizvoda koje bi svatko trebao dodati svom arsenalu.

„Prvo i najvažnije, proizvodi koje koristite ovisit će o vašem tipu kože i brigama, stoga uvijek preporučam da se posavjetujete sa svojim dermatologom kako biste razvili rutinu koja vam najviše odgovara“, kaže dr. Murad, dodajući da također preporuča provođenje inventara druge aspekte vašeg života koji mogu imati negativne učinke na vaš ten. „Vaša je koža povezana sa svime ostalim, tako da što ste kao osoba zdraviji, to će vaša koža biti zdravija. Stvari poput stresa rezultiraju gubitkom vode u našoj koži što onda dovodi do uznapredovalog starenja,“ on kaže.

Nastavite čitati kako biste kupili Muradove najbolje proizvode, koje je odabrao dr. Murad – čovjek, mit, legenda ljepote – sam.

5 najboljih Murad proizvoda, prema dr. Howardu Muradu

Murad AHA/BHA piling za čišćenje — 42,00 USD

Svaka dobra rutina počinje sredstvom za čišćenje, a dr. Murad ovo obožava jer uklanja prljavštinu koju vaša koža skupi tijekom dana, a da s nje ne odstranjuje prirodna ulja.

Vita-C Glycolic Brightening Serum — 80,00 USD

Dr. Murad preporuča ovaj proizvod „za pročišćavanje teksture i tamnih mrlja, te poboljšanje ukupne svjetline i sjaja.“ Glikolna kiselina prvo pilingira kako bi vaša koža bolje apsorbirala vitamin C iz formule, ostavljajući vaš ten blistavijim.

Murad Retinol serum za obnovu mladosti — 89,00 USD

Dr. Murad preporučuje retinol da spriječi znakove starenja (pomislite: bore i fine linije) i da pomogne u borbi protiv akni. Ovaj sadrži tri različite vrste sastojka – retinoid s brzim djelovanjem koji djeluje na zatezanje vaše kože, retinoid s vremenom otpuštanja koji djeluje na stimulaciju staničnog preokreta s vremenom i pojačivač retinola koji ih tjera da rade na maksimalni kapacitet. — i formuliran je s ekstraktom pamučne vune kako bi pomogao hidratizirati kožu i boriti se protiv uobičajenih učinaka isušivanja retinola.

Za više derm odobrene njege kože, pogledajte video ispod.

O, bok! Izgledate kao netko tko voli besplatne treninge, popuste za vrhunske wellness brendove i ekskluzivni Well+Good sadržaj. Prijavite se za Well+, našu online zajednicu wellness insajdera i odmah otključajte svoje nagrade.

Naši urednici samostalno odabiru ove proizvode. Kupnjom putem naših poveznica možete zaraditi Well+Good proviziju.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar