Najbolji LMS softver u Indiji

13
Najbolji LMS softver u Indiji

Internetska nastava transformirala je obrazovni sustav. Način na koji konzumiramo sadržaj drastično se promijenio. Internet je preplavljen tisućama edukativnih videa.

Ranije, da bi naučio novu vještinu, učenik je morao posjetiti fakultet ili institut i tada je mogao dobiti upis. Ako netko želi pohađati certifikacijski tečaj ili diplomu iz inozemstva onda mora spakirati kofere i prebaciti se na to određeno mjesto. No, sada su se stvari potpuno promijenile. Ako osoba želi naučiti novu vještinu, može je jednostavno naučiti s interneta. Čak i ako netko želi steći inozemnu diplomu, može to učiniti i bez odlaska tamo.

Sve je to postalo moguće jer smo imali napredan softver poput sustava za upravljanje učenjem. Sustav za upravljanje učenjem softver je koji vam pomaže u upravljanju svakodnevnim aktivnostima vašeg internetskog instituta. Sve što trebate učiniti je odabrati svoju nišu, kreirati tečaj na njemu, prenijeti ga na LMS i pokrenuti. Nakon što se vaš tečaj počne prodavati, možete zaraditi pristojan iznos pasivnog prihoda.

Ako planirate pokrenuti svoj online tečaj, ne tražite dalje od Spayee. To je vodeći LMS softver u zemlji. U početku je to bila platforma za e-knjige, ali je kasnije evoluirala kao platforma za hosting online tečajeva.

Zašto Spayee?

Spayee je pomogao svojim kreatorima tečajeva da podignu svoje online podučavanje na sljedeću razinu. Njihovi klijenti uspjeli su višestruko povećati svoj prihod i rast u posljednjih nekoliko mjeseci.

Njihov kupac kaže da u slučaju nedoumica ili bilo kakvih poteškoća dobivamo rješenje za naš problem ili ažuriranje za rješavanje problema.

Značajke Spayee

1- Multimedijalni tečaj

Spayee dopušta svojim kreatorima tečajeva pokretanje multimedijskih tečajeva čak i ako nisu tehnički potkovani. Sa svojim alatom za izgradnju tečajeva koji je jednostavan za korištenje i alatom za izgradnju odredišne ​​stranice, svatko može stvoriti izvrstan online tečaj.

Svoj tečaj možete pokrenuti javno i privatno. Pretpostavimo, ako želite prodati tečaj nekolicini ljudi u svom rodnom gradu, a da to ne objavite u javnosti, lako im možete prodati taj tečaj.

Tečaj možete izraditi koristeći razne multimedijske značajke kao što su audio, video, PDF, zadaci i webinari. Svojim učenicima također možete dati potvrde o završetku.

2- Web-mjesto i mobilna aplikacija s bijelom oznakom

Ovo je najomiljenija i najcjenjenija karakteristika Spayeeja. Kao što vam mogu pomoći u izgradnji web stranice vašeg online instituta, kao i mobilne aplikacije. Spayee je jedina tvrtka koja svojim klijentima nudi značajku mobilnih aplikacija za android i iOS.

Ako odaberete Spayee, oni mogu izraditi web stranicu s potpuno bijelom oznakom za vaš institut. Ovdje bijelo označeno znači da se Spayeejevo ime ili logotip neće spominjati na vašoj web stranici.

3- Integrirani pristupnici plaćanja

Još jedna cijenjena značajka Spayee-a je da možete prihvatiti plaćanje od svojih učenika putem višestrukih pristupnika za plaćanje. Spayee vam omogućuje jednostavnu integraciju više pristupnika za plaćanje.

Možete integrirati:

  • Paytm
  • Pruga
  • Paypal
  • Razorpay
  • Instamojo

Možete jednostavno primiti uplatu od svojih lokalnih i lokalnih učenika. Također možete omogućiti naplatu jednim klikom. To znači da ćete prvo dobiti uplatu i kasnije prikupiti podatke o svojim učenicima.

4- Alati za marketing i prodaju

Spayee nudi višestruke alate za prodaju i marketing koji vam mogu pomoći da rastete eksponencijalno. Možete integrirati više alata trećih strana kao što su Zapier, Mailchimp, Google Analytics, Facebook Pixel i mnogi drugi.

Ako ste netko tko voli pisati, onda možete koristiti odjeljak Blog koji ćete se slagati sa svojom web lokacijom. Također možete kreirati promotivne kodove i ponuditi uzbudljive popuste svojim učenicima. Također možete pokrenuti affiliate program i učiniti svoje učenike kao i kolege trenere svojim suradnicima. To vam može pomoći u povećanju prodaje i prihoda.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar