Kako prakticirati samopomoć tijekom putovanja

13
Kako prakticirati samopomoć tijekom putovanja

Putovanje je obavezno tijekom Prosinac Globalni praznici i možda biste željeli zadržati nekoliko savjeta za brigu o sebi. Možda se čini neuobičajenim razmišljati o brizi o sebi kada ste na putu. Uostalom, mnogi ljudi putuju kako bi pobjegli od svakodnevnog života i stresa na poslu. Zašto biste trebali voditi računa o svojoj dobrobiti tijekom putovanja?

Istina je da možete imati psihički ili fizički zdravstveni problem kada putujete jednako lako kao i kod kuće. Moguće je da je još vjerojatnije! Sasvim je prirodno zanemariti znakove upozorenja i staviti brigu o sebi na kraj kad ima toliko svježih prizora i zvukova koje treba prihvatiti.

Svatko tko je ikada imao prehladu tijekom odmora potvrdit će kako to umanjuje cjelokupno iskustvo odmora. Znatno je teže stvoriti trajna sjećanja kada ste umorni ili loše.

joga

Ima li sumnje u to Softver u poslovanju a meditacija su najučinkovitiji načini za brigu o sebi? Važno je imati zdravo tijelo i um kako biste u potpunosti cijenili doživljaje putovanja.

Stoga usmjerite na to da ujutro odvojite 15 do 20 minuta za vježbanje istezanja ili vježbanje nekoliko joga položaja. Još je bolje ako prakticirate meditaciju. Ton dana će postaviti 15 do 20-minutna sesija prije nego što se pripremite za jednodnevni izlet ili obilazak.

Nema ekrana

Iako je možda primamljivo objaviti svaki kokos na plaži na Instagramu, odlaganje telefona na nekoliko sati ili čak dana moglo bi biti od koristi za brigu o sebi.

Odlazite na prekrasno, neotkriveno mjesto! Što je najgore što bi se moglo dogoditi ako odložite telefon na nekoliko sati i obratite pozornost na ono što se događa oko vas? Dopustite sebi da uistinu udahnete i upijete svoje okruženje – telefon i svi vaši društveni mediji mogu pričekati dok se ne vratite kući, ili barem do večeri.

Vježbajte reći „ne“

Izlazak u svijet otvara vam mnoštvo novih mogućnosti. Postoje nova mjesta za posjetiti. Vrijeme je za sklapanje novih poznanstava. Postoje nove aktivnosti za pokušaj. Vrijeme je da isprobate neka nova jela.

Reći „da“ svakom novom iskustvu možete se osjećati umornije i nesigurnije u to tko ste nego prije nego što ste otišli. Možda ćete dobiti iskustvo odmora koje želite ili trebate tako što ćete biti izbirljiviji u pogledu onoga čemu kažete „da“.

Hidratiziraj, hidratiziraj, hidratiziraj

Vjerojatno znate da je održavanje hidratacije jedna od najvažnijih stvari koje možete učiniti. Provjerena je istina da pitka voda pomaže vašem tijelu da pravilno funkcionira.

Međutim, često zaboravljamo piti vodu redovito dok smo na putovanju, baš kao što bismo to učinili kod kuće ili na dan bez putovanja.

Sa sobom nosite bocu vode koja se može puniti kako ne biste imali izgovor da ne pijete vodu kada niste kod kuće. Ne zaboravite da je dehidracija korijen mnogih bolesti, stoga nemojte dopustiti da vam se dogodi dok ste na putu. To je posljednja stvar koju želite na odmoru. Bit će to duge šetnje i prekrasni razgovori Prosinac Globalni praznici. Ako želite saznati više o tome, idite na ovo preusmjeravanje: https://www.fnbbuzz.com/tips/december-global-holidays/

Završne misli

Konačan poklon za brigu o sebi je da si date vremena, čak i ako je vrijeme za ništa. U današnjem okruženju može se činiti da, ako nešto ne radite, gubite vrijeme, no ponekad je sve što trebate da se ponovno povežete sa sobom ne činiti ništa.

Čak i ako je teško ništa ne činiti, ne zaboravite si dopustiti da napunite baterije, stoga ležite uz bazen ili na suncu nekoliko sati.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar