Kako Kerry Washington koristi Neutrogena Rapid Firming Line

20
Kako Kerry Washington koristi Neutrogena Rapid Firming Line

Koža Kerry Washington često izgleda kao da je svježa sa stola facialista, ali u stvarnosti, njezinom blistavom tenu pripisuje sedam drogerijskih proizvoda koje koristi svaki dan. Više od sedam godina bila je ambasadorica brenda Neutrogena i za to vrijeme je pronašla rutinu marke koja stvarno djeluje za njezinu kožu sklonu iritacijama.

„Moja je koža osjetljiva i komplicirana, baš kao i moja duša“, kaže Washington „Cijeli život imam ekcem, tako da je moja koža prilično reaktivna i osjetljiva, ali se također jako mijenja s godišnjim dobima i mojim hormonima. Stoga je važno da koristim proizvode koji su dovoljno nježni, ali koji su vrlo učinkoviti, a da ne izazivaju puno komplikacija i reakcija.“

Iako je oduvijek bila ljubiteljica njege kože, Washington kaže da joj je pandemija omogućila da uspori i više razmišlja o svojoj rutini. “Moja noćna rutina postala je puno više ukorijenjena u njezi sebe i njezi sebe i svoje kože”, kaže glumac. „U pandemiji sam imala vremena stvarno se pobrinuti za svoju kožu i sebe. Uvijek sam mijenjala svoje proizvode s godišnjim dobima, ali prije pandemije nisam imala baš različite rutine za jutro i večer. Sada sam čini.“

Otkako je ušla u svoje 40-te (u siječnju će imati 45 godina), liječenje finih linija i bora postalo je prioritet u Washingtonskoj rutini, a tu dolazi i najnovije lansiranje Neutrogene. Nova kolekcija Rapid Firming brenda uključuje tri proizvoda koji pomažu u upravljanju vidljivi znakovi starenja, a svi su oni postali sastavni dio svakodnevnog režima Washingtona.

Kako biste saznali kako koristi novu kolekciju uz sve ostale Neutrogena proizvode na koje se kune — i da ih sve kupujete za sebe — nastavite s listanjem.

Neutrogena Hydro Boost hidratantni gel za čišćenje

Neutrogena Hydro Boost hidratantni gel za čišćenje — 13,00 USD

“Ja sam Hydro Boost djevojka. Ja sam to od početka”, kaže Washington, misleći na Neutrogeninu poznatu liniju proizvoda na bazi hijaluronske kiseline. “Trenutno sam stvarno sve o Hydro Boost sredstvu za čišćenje – ujutro i navečer. Kako postaje hladnije i suše, to mi je sredstvo za čišćenje ključno.” Budući da je formula hidratantna i nježna, ne mora se brinuti da će joj oguliti kožu – čak i kada je koristi dva puta dnevno.

Neutrogena Rapid Firming Peptide Multi Action krema za područje oko očiju

Neutrogena Rapid Firming Peptide Multi Action krema za područje oko očiju — 43,00 USD

Washington završava svoju rutinu slojem ove kreme ispod očiju. “Zapravo sam otkrio da mi uzimajući malo vremena za nanošenje kreme za područje oko očiju ujutro i navečer nije potrebno koristiti korektor,” kaže Washington. “A to dolazi od nekoga s troje djece, tako da ne spavam ni približno koliko bih trebala.”

Neutrogena maramice za čišćenje skidača šminke

Neutrogena ručnici za čišćenje s sredstvom za uklanjanje šminke — 7,00 USD

“Uvijek se pokušavam dvostruko očistiti noću, što zapravo ne radim toliko danju osim ako ne vježbam”, kaže Washington. Za svoje prvo čišćenje koristi ručnike za čišćenje Neutrogena Makeup Remover. “Koristim maramice za uklanjanje šminke, prljavštine i ulja – plus stavove drugih ljudi i sve negativnosti koje sam iskusila tijekom dana”, kaže ona. Zatim slijedi Hydro Boost sredstvo za čišćenje.”

Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Retinol Pro+ .5% Power Serum

Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Retinol Pro+ .5% Power Serum — 43,00 USD

Nakon što bude lijepa i čista, Washington koristi ovaj serum s retinolom koji stimulira obnavljanje stanica kako bi njezin ten bio čist i glatki. “Stvarno volim Power Serum, jer ima 0,5 posto retinola, tako da je stvarno učinkovit, ali je i nježan tako da ne moram prvo koristiti zaštitni proizvod,” kaže ona. “Zato iskreno mislim da je naš novi retinol stvarno izvrstan početni proizvod [for anyone trying a retinoid for the first time].”

Neutrogena Rapid Firming Collagen Triple Lift Serum za lice

Neutrogena Rapid Firming Collagen Triple Lift Serum za lice — 43,00 USD

Dalje, Washington koristi Neutrogena Rapid Firming Collagen Triple Lift serum za lice. Napravljen je od aminokiselina koje pomažu u podizanju i učvršćivanju kože. Kad Washington ima vremena ujutro, ušuljat će ovo prije svoje hidratantne kreme, a navečer se o tome ne može pregovarati.

Neutrogena Rapid Firming Peptide Contour Lift krema za lice

Neutrogena Rapid Firming Peptide Contour Lift krema za lice – 43,00 USD

Prije nego što završi večer s još jednom nanošenjem kreme za područje oko očiju, Washington koristi ovu hidratantnu kremu za učvršćivanje, koja sadrži peptide koji pomažu vidljivo podići kožu za definiranije jagodice i konturiranu liniju čeljusti. “Jedan-dva udarac kolekcije brzog učvršćivanja tako je velik jer su peptidi dva i pol puta manji od usporednih proizvoda na tržištu”, kaže Washington. “To znači da vam ne leži samo na vrhu kože. Koža apsorbira peptide tako da stvarno mogu biti učinkoviti u jačanju i potpori prirodnog kolagena u koži. Zato razmišljam o elastičnosti i čvrstoći i koristim te noćne sate da stvarno nahranim svoju kožu.”

O, bok! Izgledate kao netko tko voli besplatne treninge, popuste za vrhunske wellness brendove i ekskluzivni Well+Good sadržaj. Prijavite se za Well+, našu online zajednicu wellness insajdera i odmah otključajte svoje nagrade.

Naši urednici samostalno odabiru ove proizvode. Kupnjom putem naših poveznica možete zaraditi Well+Good proviziju.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar