Hume Global Learning Centre—Sunbury – Reds Landscaping & Design

1
Hume Global Learning Centre—Sunbury – Reds Landscaping & Design

Red’s Landscaping Company

Η Red’s Landscaping Company πάντα προσπαθούσε να κάνει τους υπάρχοντες κήπους και τα σπίτια πιο κομψούς και εκλεπτυσμένους με τους επαγγελματίες, ικανούς αρχιτέκτονες και σχεδιαστές της, που τραβάει το βλέμμα του θεατή.

Κατασκευάσαμε το Red’s Landscaping & Design από την αρχή με μια εικόνα στο μυαλό. Το όραμα του Red είναι να αναζωογονήσει και να δώσει νέα πνοή στους κήπους και τα σπίτια της Μελβούρνης.

Να μεταφέρουμε τις ζωηρές αποχρώσεις της φύσης στα τουριστικά θέρετρα, τα πάρκα υψηλού προφίλ και τους δημόσιους χώρους στους οποίους περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας και στα σπίτια στα οποία ζούμε. Ο στόχος είναι να χτίσουμε ευχάριστες ανοιχτούς χώρους που μπορεί κανείς να νιώσει ευκολία, έμπνευση και επιθυμία να επισκεφθείτε.

Καθώς φροντίζουμε τον κήπο σας, παρέχουμε διάφορες υπηρεσίες για να κάνουμε τον κήπο σας εξαιρετικά όμορφο και με μεγαλύτερη ακρίβεια τέλειο. Έχουμε σχεδιαστές που κατανοούν την απόλυτη τεχνική που πρέπει να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με το δικό σας περιβάλλον. είτε πρόκειται για softscaping είτε για εξωραϊσμό, ανάλογα με το τοπίο σας, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα υπέροχο με εγγυημένη ικανοποίηση.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Το Softscaping—το φυτικό συστατικό του τοπίου—είναι μία από τις πολυάριθμες ειδικότητες της Red’s Landscaping and Design. Οι εξειδικευμένες πρακτικές κηπουρικής έχουν κατακτηθεί μέσα από χρόνια μελέτης, έρευνας και εμπειρίας σε πολλά κλίματα της Αυστραλίας.

Η ομάδα έχει πιέσει για βιώσιμα μαλακά τοπία που μπορούν να αντισταθούν στο υποτροπικό κλίμα λόγω των σκληρών καιρικών συνθηκών της Μελβούρνης. Οι καινοτόμες τεχνικές softscaping μας μπορούν να παράγουν καρπούς κήπους που δεν είναι μόνο φιλικοί προς το περιβάλλον, αλλά παράγουν επίσης φρούτα, λαχανικά και κομμένα λουλούδια.

ΣΚΛΗΡΩΣΗ

Οποιοδήποτε έργο hardscape απαιτεί προσεκτική προσοχή κατά τα στάδια σχεδιασμού, σχεδιασμού και υλοποίησης. Ενώ υπάρχουν πολλοί σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη, η χρήση του χώρου είναι ζωτικής σημασίας. Χρησιμοποιούμε hardscaping για να μεγιστοποιήσουμε τον χρησιμοποιήσιμο χώρο, ενώ δημιουργούμε έναν ελκυστικό κήπο στο Red’s Landscaping and Design. Μόνο εξουσιοδοτημένοι και καταρτισμένοι έμποροι χρησιμοποιούνται από την Red’s Landscaping and Design Gardening για τη δημιουργία μακροχρόνιων σκληρών τοπίων που μπορείτε να απολαύσετε για δεκαετίες.

Hume Global Learning Center

Το πρόσφατο έργο μας στο The Hume Global Learning Centre – Sunbury, είναι ένα έργο του συμβουλίου της εταιρείας Redscaping. Όπου οι κύριοι ανάδοχοι της CICG ενώθηκαν με τους τοπιογράφους της Μελβούρνης Red’s Landscaping and Civil για να κατασκευάσουν το απαλό και σκληρό τοπίο.

Είναι πραγματικά ένας συναρπαστικός χώρος που σίγουρα θα αναπτύξει την κοινότητα του Hume για το ψηφιακό μέλλον, ανακατασκευάζοντας τι μπορεί να είναι μια εξελιγμένη βιβλιοθήκη για την επόμενη γενιά, μετατρέποντάς την σε ένα συναρπαστικό μέρος συνάντησης για ηλικιωμένους και νέους.

Οι δημόσιοι χώροι όπως το Hume Global Learning Center συμβάλλουν στη μεγάλη δημόσια άνεση, ειδικά όταν συνδυάζονται με κατάλληλο σχεδιασμό τοπίου. Το αποτέλεσμα είναι ένας διαθέσιμος δημόσιος χώρος χωρίς αποκλεισμούς για την ευχαρίστηση των κατοίκων του Hume.

Η ομάδα του Red είναι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα αυτού του έργου και ολοκλήρωσε το έργο εντός προϋπολογισμού και χρονικού πλαισίου.

  • Κατασκευή και ξυλότυπος μεγάλης σκάλας Φινίρισμα σε μαύρο χρώμα.
  • Ασπρόμαυρο εκτεθειμένο σκυρόδεμα.
  • Χωματουργικές εργασίες και εκσκαφές.
  • Μεγάλη έκταση με χλοοτάπητα. Ένα πλήρως ελεγχόμενο σύστημα άρδευσης Wi-Fi για όλα τα νέα απαλά τοπία.
  • Τοίχοι αντιστήριξης από μπετόν
  • Μαζική φύτευση αυτοφυών δέντρων και θάμνων σε καταπράσινες εκτάσεις
  • Αντλήσεις εδάφους για φύτευση ταράτσας

Η ομάδα Εξωραϊσμού της Red ήταν ενθουσιασμένη που δούλεψε σε αυτό το έργο με το Δημοτικό Συμβούλιο του Hume και αναγνώρισε τη συνεχή υποστήριξη και συνεργασία με το συμβούλιο και τους εργολάβους για να γίνουν δυνατές περιοχές όπως αυτή. Ο εξωραϊσμός του Hume Global Learning Centre-Sunbury.

Εξωραϊσμός του Hume Global Learning Center – Sunbury

Το πλήρωμα του Red’s Landscaping της Μελβούρνης αντιμετώπισε τις προκλήσεις της κατασκευής μακριών σκαλοπατιών χρησιμοποιώντας ξυλότυπους από σκυρόδεμα. Τα τσιμεντένια βήματα σε εκτεθειμένα αδρανή δημιουργούν ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό στο τοπίο. Οι ανθεκτικοί στην ξηρασία χλοοτάπητες θα έχουν τεράστιους ογκόλιθους πάνω τους που είναι φτιαγμένοι από αργόλιθο. Θα απαλύνουν την εμφάνιση των τοίχων αντιστήριξης, αναμειγνύοντας και τα δύο στοιχεία μαζί για να δημιουργήσουν ένα συνεκτικό αποτέλεσμα.

Ο τσιμεντένιος και συμπαγής ξυλότυπος για τις μεγάλες πτώσεις των σκαλοπατιών ήταν μια πρόκληση για την ομάδα στο Red’s Landscaping Melbourne. Τα τσιμεντένια σκαλοπάτια σε εκτεθειμένη ποσότητα είναι ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του τοπίου. Οι ογκόλιθοι Mudstone Rock χρησιμοποιήθηκαν για να δώσουν μια απαλή εμφάνιση στους τοίχους αντιστήριξης και να συνδυάσουν τις σκάλες στους εκτεταμένους ανθεκτικούς στην ξηρασία χλοοτάπητες.

Αυτοφυή φυτά ανθεκτικά στην ξηρασία

Ο σχεδιασμός τοπίου του Κέντρου Εκμάθησης Hume περιελάμβανε ευκάλυπτους ανθεκτικούς στην ξηρασία και καλύμματα εδάφους. Οι πράσινοι ευκάλυπτοι στις γλάστρες ή τα βάζα βοηθούν στο να μαλακώσουν οι νέοι τοίχοι από τούβλα του κέντρου εκμάθησης Hume Global.

Lomandra Garden κρεβάτια στο Κέντρο Εκμάθησης

Τα κρεβάτια κήπου, μαζί με τους τοίχους του Παγκόσμιου Κέντρου Μάθησης, ήταν ριζωμένα με ανθεκτική στην ξηρασία Lomandra. Αυτά παρείχαν έναν συναρπαστικό χώρο πρασίνου μεταξύ των εκτεθειμένων μονοπατιών αδρανών και των τοίχων.

Schreibe einen Kommentar