FOREO BEAR recenzija: Urednici su isprobali mikrostrujni tretman lica

20
FOREO BEAR recenzija: Urednici su isprobali mikrostrujni tretman lica
Wbilo da ste na tri ili osmici na mjeraču sjaja (znate, na ljestvici koliko vaša koža izgleda mladoliko, čvrsto i blistavo), ako ste kod kuće istraživač ljepote, uvijek tražite taj mali dodatni poticaj — zbog čega su bila tri člana tima Well+Good vrlo dolje isprobati neku novu tehnologiju za njegu kože i podijeliti svoja razmišljanja o naglašenom mikrostrujnom uređaju za lice putem ovog PREDNJI MEDVED pregled.

No prije nego što prijeđemo na zabavni dio, razgovarajmo o trendovima: popularnost tehnologije za njegu kože (poput mikrostrujnih uređaja za lice) je u porastu, a dermatologinja Rachel Nazarian, MD, FAAD, certificirana od strane odbora podijelila je svoje stručno mišljenje o tome zašto. “Njega kože se dosta razvila u posljednjih nekoliko godina i ljudi očekuju više od svog režima nego što lokalni proizvodi mogu ponuditi”, kaže ona. “Mikrostruje mogu poboljšati vaš kućni režim, a također ciljati dublje slojeve tkiva od lokalnih – stimulirajući protiv starenja i popravljajući putove na nove načine.”

Poboljšanje učinaka vašeg režima njege kože upravo je ono što FOREO BEAR želi pružiti. Uređaj koristi mikrostruju (male električne struje koje nježno stimuliraju mišiće na vašem licu) kako bi pružio rezultate na razini spa do konturiranje i toniranje, smanjenje finih linija i bora te povećanje blistavosti i glatkoće u tretmanima koje možete jednostavno napraviti kod kuće.

„Učinci mikrostrujnog uređaja za lice, kao što je BEAR, su dvostruki – oni koje vidite odmah i oni koje vidite tijekom vremena“, kaže Anika Sekhri, voditeljica marketinga proizvoda u FOREO-u. „Tri najbolja učinka su trenutačno podizanje lica, zategnuta koža koja izglađuje fine bore i blistav sjaj tena.“

Kako bi saznali jesu li te prednosti legitimne, tri djelatnika Well+Good pokušala su nekoliko tjedana dodati BEAR u svoje uobičajene rutine njege kože. Nastavite čitati kako biste saznali što se dogodilo.

Pomaknite se prema dolje kako biste pročitali recenziju FOREO BEAR svake djelatnice nakon što ju je testirala.

urednik pregleda foreo bear prije i poslije

Dani Beckford, pomoćnik urednika

Uz sve glinene maske i pilinge za lice koji se omotavaju oko moje kade, pomislili biste da sam provalio šifru do nevjerojatne kože. Stvarnost je zapravo suprotna, zbog čega sam se htjela uključiti u beauty-tech trend s BEAR-om.

Imajte na umu, bio sam u nedoumici oko korištenja a mikrostrujni uređaj za lice kod kuće isprva jer sam se bojao šokirati, ali Sekhri me uvjerio tako što me privukao u BEAR’s inovativni Anti-Shock System™. „[It] koristi ultra-pametne senzore za skeniranje i mjerenje otpora vaše kože na struju brzinom od 100x u sekundi,“ kaže Sekhri. „Potom automatski prilagođava mikrostruju (u samo 0,002 sekunde – brže nego što možete razmišljati treptanja!) kako bi najbolje odgovarali vašoj koži za nepokolebljivu kvalitetu tretmana svaki put.“

Uvjeren da ću svakako ne Ostanite šokirani, plus saznanje da mikrostruja može pomoći u smanjenju finih bora, tonusu i posvijetljenju vašeg tena s vremenom, bila sam uvjerena da ću joj dati priliku, i tako mi je drago što sam to učinila.

Nakon nekoliko tjedana korištenja, svidio mi se ritual nanošenja poluvelike količine FOREO-a SERUM SERUM SERUM (koristeći serum na bazi vode kao što je ovaj je bitan za provođenje mikrostruje u vaše mišiće, a također i ovaj sadrži hidratantne sastojke kao što su skvalan i hijaluronska kiselina) prije korištenja uređaja i premjestiti ga po licu za svaki tretman sličan spa centru. A i moja koža ga voli, s obzirom na to da moj ten definitivno izgleda zategnutije i mlađe nego kad sam se samo oslanjala na sve te proizvode oko svoje kade.

foreo bear Review dizajner prije i poslije

Lindsay Guim, viši dizajner

Kao netko tko uživa u dobroj rundi gua sha (što je praksa tradicionalne kineske medicine) prije spavanja, veselio sam se isprobavanju BEAR jer imam veliku napetost lica i tražim još jedan alat za dodavanje u moj arsenal za njegu kože. Ovo je bilo moje prvo iskustvo s mikrostrujnim uređajem i bio sam ugodno iznenađen koliko je bio jednostavan za korištenje i opuštajući tretmani s podesivim T-Sonic pulsacijama.

Cijenim što možete ručno podesiti postavke, što omogućuje da odgovorite na to kako moja koža reagira tog dana – niži intenzitet mikrostruja za osjetljive dane i veći za dane kada želim dodatno pojačanje. Koristila sam proizvod uz svoju uobičajenu rutinu njege kože i otkrila da je zapravo pomogao da proizvodi bolje utječu na moju kožu – što mi je omogućilo da iskoristim sve prednosti koje povećavaju mladost. Koža mi je odmah nakon korištenja izgleda i osjećam se zategnutije i glatkije, što je lijepo. Mislim da ću se u budućnosti usredotočiti na područja koja zabrinjavaju, kao što su moja čeljust i jagodice, radi dodatnog podizanja i definicije.

urednik pregleda foreo bear prije i poslije

Erin Flynn, viši urednik

Kad bih svoju recenziju FOREO BEAR mogao sažeti u jednu frazu, to bi bila „briga za sebe“. Kao urednik wellnessa, stalno pišem o terminu brige o sebi, ali nedavno sam shvatio da blizina nema jednaku korist—također, cjelodnevni razgovor o brizi o sebi ne daje vam iste prednosti da to stvarno radite. (Zvuči kao neozbiljno, ali to je bio pomalo a-ha trenutak za ovog preopterećenog urednika.)

Moja nova potraga za ordinacijom za brigu o sebi koja bi svaki dan posvećivala neko vrijeme samo sebi dovela me do BEAR-a, a to je bilo upravo ono što mi je trebalo. Uređaj se povezuje s aplikacijom na vašem telefonu koja vam omogućuje da u redu čekanja tretmana nazvanih po treninzima (budući da su mikrostrujni tretmani lica uspoređeni s vježbanjem za vaše lice zahvaljujući učinku podizanja i toniranja na 65+ mišića vašeg lica i vrata ), i pušta umirujuću glazbu dok vi pratite.

Svaki tretman traje manje od tri minute, što je bilo dovoljno kratko da se nije osjećao kao prevelik dodatak mojoj noćnoj rutini, ali dovoljno dugo da se osjećam opuštenije prije odlaska u krevet. Nakon nekoliko tjedana korištenja, razina stresa mi je više na niskoj razini, moj ten voli učinak zaglađivanja i učvršćivanja mojih redovitih mikrostrujnih tretmana lica (moja koža definitivno izgleda punije odmah nakon korištenja uređaja), i potpuno sam prodana korist od zapravo imati rutinu brige o sebi.

Slike: dobro+dobro kreativno

Schreibe einen Kommentar