Boca ovog omiljenog tonera slavnih se prodaje svakih 40 sekundi—i to samo 8 dolara

13
Boca ovog omiljenog tonera slavnih se prodaje svakih 40 sekundi—i to samo 8 dolara

S vremena na vrijeme naiđete na kozmetički proizvod koji ima moć potpuno promijeniti vašu rutinu njege kože. Za neke je to krema s retinolom, a za druge tonik. Da, toneri mogu biti velika promjena u vašem režimu njege sebe. Od čišćenja pora do balansiranja pH razine vaše kože, oni nude puno više prednosti od puke hidratacije. I onaj koji vrijedi dodati svom arsenalu ljepote je Sukin Organics Hydrating Mist (8 USD).

Vrlo malo proizvoda *zapravo* osvaja svijet ljepote, ali ovaj je pokazao upravo to. Zapravo, toliko je popularan da se jedna boca prodaje svakih 40 sekundi, a čak je i glumica Emma Watson primijećena kako je koristi za fotografiranje. Dakle, što ga čini tako posebnim? Kao i kod većine proizvoda u prostoru za njegu kože, njegova je čarolija sva u sastojcima.

Maglica sadrži bogat popis prirodnih sastojaka, uključujući ružinu vodicu i kamilicu, koji pomažu pročistiti i umiriti teksturu vaše kože te osvježiti njezin izgled. Posebno, ružina vodica sadrži protuupalna i antibakterijska svojstva koja mogu smanjiti iritaciju i crvenilo kože. Kamilica također ima slična protuupalna svojstva, plus antioksidanse koji mogu pomoći u zaštiti kože od radikalnih oštećenja.

A jesmo li spomenuli da je formula bez alkohola? Ovo je posebno izvrsno za one sa suhom kožom, budući da toneri s alkoholom često isušuju i mogu spriječiti da se vlaga slegne u vašu kožu. (Kao riječ za mudre, najbolje je potpuno se kloniti tonika na bazi alkohola, prema certificiranom dermatologu dr. Moni Gohari, MD.)

„Izbjegavajte bilo koji tonik s hamamelisom ili na bazi alkohola, jer oni mogu skinuti zaštitne slojeve vaše kože od esencijalnih lipida i proteina koji zadržavaju iritacije i zadržavaju hidrataciju“, rekao je dr. Gohara za Well+Good. „Mogu poremetiti kožu barijera, a kožna barijera neophodna je za zdravlje kože.” Srećom, ovaj toner ne pada u tu kantu.

Iako ovaj tonik uglavnom služi kao način za vlaženje vaše kože, on je također izvrstan način da vam pomogne u postavljanju šminke i da završite svoju noćnu rutinu njege kože prije spavanja. Nekim recenzentima služi i više od toga. „Apsolutno mi se sviđa ovaj magličasti toner!“ komentirao je jedan recenzent s pet zvjezdica. „Može se nositi ispod ili preko šminke, hidratantne kreme, kreme za sunčanje itd. radi točno kako je obećano, što je kao što svi znamo rijetkost u svijetu kozmetičkih proizvoda. Ima lijep i lagan miris čistog cvijeća.“

Čini se da je tonik također koristan za korisnike osjetljive kože. „Nekoliko prskanja ovoga i lice mi je čisto i svježe“, istaknuo je jedan recenzent. „Koristim ga zajedno sa Sukinovom hidratantnom kremom za lice za osjetljivu kožu. Toplo preporučam jer je moje lice postalo osjetljivije kako sam stario.“

Bez obzira želite li si dati malo više sjaja ili nahraniti suhu kožu, ovaj tonik može biti vaše novo tajno oružje ove jeseni i zime.

O, bok! Izgledate kao netko tko voli besplatne treninge, popuste za najsuvremenije omiljene wellness brendove i ekskluzivni Well+Good sadržaj. Prijavite se za Well+, našu online zajednicu insajdera za wellness, i odmah otključajte svoje nagrade.

Naši urednici samostalno odabiru ove proizvode. Kupnjom putem naših poveznica možete zaraditi Well+Good proviziju.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar