7 jednostavnih priloga za lagano kuhanje za Dan zahvalnosti

19
7 jednostavnih priloga za lagano kuhanje za Dan zahvalnosti
Esvatko zna da strateški dizajnirana ploča za Dan zahvalnosti ostavlja većinu kvadrata za stranice. Koliko god ta purica bila savršeno kuhana, jednostavno nije u istoj ligi kao nadjev. Nažalost, one slatke strane koje treći četvrtak u studenom čine najukusnijim danom u godini neće se napraviti same od sebe; ali možete ga postaviti i zaboraviti s ovim prilozima za sporo kuhanje za Dan zahvalnosti.

Kako bismo vam pomogli da provedete više vremena s obitelji, a manje uz štednjak na Dan zahvalnosti, zaokružili smo sedam osnovnih priloga (svi od kojih možete napraviti u svom sporu kuhaču ili Instant loncu). Evo što je na jelovniku, od pire krumpira i umaka od brusnica do tepsije od zelenog graha i kukuruznog vrhnja.

1. Tepsija od slatkog krumpira Kristine’s Kitchen Slow Cooker

prilozi za sporo kuhanje za zahvalnost
Foto: Kristinina kuhinja

Dan zahvalnosti je možda samo vrijeme svake godine kada su i batat i obični krumpir na jelovniku — i zahvalan sam na tome. Slatki krumpir svakom obroku dodaje obilje vlakana i kalija. A ovaj recept iz Kristinine kuhinje dodaje jabuke i med kako bi istaknuo njihovu prirodnu slatkoću.

Uzmi recept: Kristine’s Kitchen Slow Cooker Tepsija od slatkog krumpira

2. Ukiseljene šljive Slow Cooker Tepsija od zelenog graha

Fotografija: Kisela šljiva

Ah, tepsija od zelenog graha. To nije najljepše jelo na stolu za Dan zahvalnosti, ali uparivanje hrskavog luka, puno maslaca i mahuna ne može se nadmašiti. Ovaj poseban recept zamjenjuje pileću juhu i druge životinjske proizvode za veganski obrok koji je jednako ukusan. Ako na večeru dolaze vam jedi biljnog podrijetla, ovo ćete htjeti označiti kao onaj koji voli publiku.

Uzmi recept: Ukiseljene šljive Slow Cooker Tepsija od zelenog graha

3. A Sweet Pea Chef Crock Pot Pire od krumpira

Fotografija: A Sweet Pea Chef

Krumpir, drugi krug! U ovom receptu, Lacey Baier iz A Sweet Pea Chef pokazuje vam kako angažirati stroj za gnječenje krumpira i spori kuhalo za najkremastiji, najjednostavniji pire krumpir koji su vaši gosti ikada jeli. Uobičajeni bijeli krumpir sadrži vitamin C, magnezij i kalij — tako da dodajete sve te hranjive tvari u tanjur zajedno s umakom na vrhu.

Uzmi recept: A Sweet Pea Chef Crock Pot pire krumpir

4. Brooklyn Farm Girl Kruh od cjelovitih žitarica za kuhanje

Fotografija: Brooklyn Farm Girl

Kad smo već kod umaka, ti potreba nešto za upijanje ostataka svega što je ukusno na vašem tanjuru na kraju obroka. Tu dolazi Brooklyn Farm Girl’s integralni kruh za sporo kuhanje. Nakon godine koja je bila uvelike usmjerena na terapeutsko pečenje štruca, već biste trebali biti profesionalac u ovome.

Uzmi recept: Brooklyn Farm Girl Kruh od cjelovitih žitarica za kuhanje

5. Ukusno zdravo, jednostavno punjenje za lonce

Foto: Yummy Healthy Easy

A sada za glavni događaj: nadjev. U redu, pa moram pojasniti da je ovo glavni događaj za mene. Ali ako se slažete, poželjet ćete ovaj recept prepun povrća koji se praktički pravi za pet sati u Instant loncu.

Uzmi recept: Ukusno zdravo, jednostavno punjenje za lonce

6. Izrada timijana za zdravlje Lagano Slow Cooker Umak od brusnica

Fotografija: Pravljenje timijana za zdravlje

Umak od brusnica iz konzerve je ukusan, ali njegova želatinasta tekstura može nekoga odvratiti. Izrada timijana za zdravlje je jednostavno shvaćanje dobrog konzerviranog proizvoda za brusnice, vodu, sok od naranče, javorov sirup i mrvicu vanilije i daje domaću teksturu. Brusnice također sadrže obilje vlakana koja su zdrava za crijeva i vitamina C koji jača imunitet, tako da postoji nešto hrane za razgovor za večeru.

Uzmi recept: Pripremite timijan za zdravlje Lagano za polagano kuhanje umaka od brusnica

7. Well Plated By Erin Crockpot Creamed Corn

Još jedna stvar koju volite kod Dana zahvalnosti je to što nitko ne očekuje da ćete potrošiti dodatni napor koji je potreban da biste jeli kukuruz u klipu. Kome treba sve to žvakanje? Ovo ekstra kremasto jelo omogućuje vam da sjednete, opustite se i uživate u svom tom okusu uz minimalan napor.

Uzmi recept: Well Plated By Erin Crockpot Creamed Corn

Kako dijetetičar sastavlja tanjur za Dan zahvalnosti:

Za više ideja za ukusne blagdanske recepte, pridružite se Well+Good’su Kuhajte s nama Facebook grupa.

Naši urednici samostalno odabiru ove proizvode. Kupnjom putem naših poveznica možete zaraditi Well+Good proviziju.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar