5 sjajnih stvari o životu na jugu

11
5 sjajnih stvari o životu na jugu

Život na jugu iznimno je uzbudljiv; to je najbolji dio zemlje unatoč javnom ugledu. Dakle, ako želite uživati ​​u najboljim pogledima, hrani i osobnostima koje ste ikada mogli upoznati, ovo je najbolje mjesto za to!

Nevjerojatna hrana i piće

Ako ste gurman i tražite neke od najboljih okusa na svijetu: pronaći ćete ih na američkom jugu. Jug shvaća važnost dobrih okusa, od ukusnih, jedinstvenih jela koja ne možete pronaći nigdje drugdje, poput hushpuppiesa s gumbom, do jednostavnih klasika poput sendviča s rajčicom i svježe lubenice.

Pića na jugu su također super! Bezbrojne pivovare, vinarije i druge zabavne tvrtke za proizvodnju alkohola nazivaju jug domom zbog njegove duge vegetacijske sezone. Možete kušati svježe vinsko grožđe s vinove loze, a sve to unutar kratke zabave apartmani u Durhamu, NC. Jug shvaća važnost okusa.

Nevjerojatna raznolikost

Jug je nevjerojatno raznoliko područje zemlje, dom najnevjerojatnijih gradova koje možete pronaći. Houston, koji je najraznovrsniji grad u Americi, također je visoko rangiran na međunarodnoj razini.

Možete pronaći džepove bilo koje kulture koju tražite raširene po cijelom jugu, čineći da se osjećate kao da možete nestati u području u kojem se osjećate kao kod kuće bez obzira na vaše porijeklo.

Veliki raspon geografije

Ako volite planine, ocean, rijeke, pustinje ili brda s dubokim šumama: sve to možete pronaći na jugu. Proteže se od El Pasa u Teksasu do Virginije, možete dobiti ogroman raspon geografije ovisno o vrsti zemlje koju želite posjetiti.

Na primjer, razmislite o uživanju u snježnim planinama Sjeverne Karoline ili močvarama Floride. Lijepa stvar u vezi ovoga je što možete živjeti gdje god želite i apsorbirati dio ljepote i kulture koje dolaze s ovim različitim vrstama zemlje.

Razlika u godišnjim dobima i vremenu

Ako volite vruće vrijeme, lako ćete ga pronaći na jugu. Ono što mnogi ne očekuju je da velik dio juga doživljava i zimu. To je zato što planine Appalachian zauzimaju ogromnu količinu zemlje preko juga SAD-a. To osigurava da čak i područja kao što je Atlanta, koja ljeti dosegnu visoke temperature, mogu imati snijeg zimi.

Naravno, većina obale nema snijega jer nema dovoljno nadmorske visine, a i oceanski zrak je topliji, ali ako želite snijeg, ne morate voziti daleko ako ste u stanju s planinama.

Zabava i zabava

Na jugu ima toliko toga za raditi da vam nikada neće ponestati zabave. Bez obzira na to jesu li vaša ideja zabave koncerti i nastupi uživo ili šetnja plažom ljeti, možete pronaći nešto nevjerojatno.

Orlando je dom beskrajne zabave i zabave u tematskim parkovima, ali ako jeste više se bavite ribolovom, možete ići na rezance za soma samo nekoliko gradova dalje. U ovoj zemlji ima toliko toga za raditi da nećete naći nigdje drugdje.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar