5 λόγοι για τη χρήση ανακυκλωμένων πλαστικών σύνθετων υλικών

0
5 λόγοι για τη χρήση ανακυκλωμένων πλαστικών σύνθετων υλικών

Οι εταιρείες εξωραϊσμού της Μελβούρνης στρέφονται τώρα σε ένα απίθανο υλικό για μερικά από τα ξύλινα φινιρίσματα τους. Υλικό: ανακυκλωμένο πλαστικό σύνθετο. Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε το ίδιο το ξύλο; Αυτοί είναι οι πέντε καλύτεροι λόγοι…

Λόγος πρώτος: Ανθεκτικότητα και ανθεκτικότητα των ανακυκλωμένων πλαστικών σύνθετων υλικών

Το πλαστικό είναι πιο σκληρό από το ξύλο, και φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι το ξύλο δεν είναι σκληρό, το ξύλο είναι ένα καταπληκτικό και ευέλικτο υλικό, αλλά τα γεγονότα δεν λένε ψέματα. Το ξύλο έχει τη συνήθεια να σκίζει, να σπάει, να θρυμματίζεται, να βόσκει και να θρυμματίζεται, και χωρίς να φταίει, είναι επίσης ένα νόστιμο σνακ για τα έντομα. Η μούχλα αγαπά επίσης το ξύλο και δείχνει αυτή την αγάπη μεγαλώνοντας παντού. Τέλος, το ξύλο είναι εξαιρετικά πορώδες από τη φύση του, που σημαίνει ότι πρέπει να καλύπτεται με στεγανοποιητικό λάδι για να είναι κατάλληλο για τελειώματα εξωραϊσμού. Αυτή η έλλειψη αντοχής στο νερό είναι η απόλυτη αναίρεση για το ξύλο.

Εδώ στο Red’s Landscaping Melbourne, ανακαλύψαμε ότι τα ανακυκλωμένα πλαστικά σύνθετα είναι σχεδόν το αντίθετο. Είναι μη πορώδες, τα έντομα και η μούχλα δεν ενδιαφέρονται για αυτό, τα χημικά δεν το ενοχλούν και απαιτεί τεράστια δύναμη ή επαγγελματικά εργαλεία για να το κουμπώσεις.

Το πρόσφατο μας Εμπορικό έργο εξωραϊσμού στο Balwyn Community Center έκανε μεγάλη χρήση των προϊόντων Futurewood Enviroslat και CleverDeck

Το να είσαι ανθρωπογενής είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για πλαστική ύλη καθώς δίνει την ευκαιρία στους μηχανικούς να επανεξετάσουν το υλικό, να το κάνουν πιο ισχυρό, πιο απορροφητικό, καλύτερα ενισχυμένο (συχνά με υαλοβάμβακα) και δίνει επίσης έλεγχο στο χρώμα και το σχέδιο.

CleverDeck Composite Ανακυκλωμένο Πλαστικό καταστρώματα από Futurewood.
Το CleverDeck Composite Plastic deck από το Futurewood μοιάζει ακριβώς με το ξύλο σε αυτό το κατάστρωμα.

Λόγος δεύτερος: Αντίσταση στην υπεριώδη ακτινοβολία του ανακυκλωμένου πλαστικού σύνθετου ξύλου

Σε υγρές και υγρές χώρες, το ξύλο είναι γνωστό ότι σαπίζει και σπάει γρήγορα, οπότε τι συμβαίνει σε μια χώρα όπως η Αυστραλία όπου η μεγαλύτερη πρόκληση για το ξύλο είναι ο ήλιος; Η υπεριώδης ακτινοβολία είναι μια αόρατη απειλή για τις ίνες ξύλου, καθιστώντας τις λιγότερο ανθεκτικές και πιο επιρρεπείς σε ρωγμές, στρέβλωση ή βεντούζες. Ένα ολόκληρο τμήμα καταστρώματος ή φράχτη μπορεί να καταστραφεί αν δεν τα προστατέψετε με αδιάβροχο στεγανωτικό και στεγανωτικό υπεριώδους φωτός.

Το Plastic Composite Wood δεν πάσχει από το ίδιο πρόβλημα, στην πραγματικότητα, το ανακυκλωμένο πλαστικό ξύλο είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, που σημαίνει ότι η απόδοση, η ποιότητα και η εμφάνιση θα μειωθούν πολύ πιο αργά με την πάροδο του χρόνου από το πραγματικό ξύλο.

Το ανακυκλωμένο πλαστικό σύνθετο δάπεδο μοιάζει με πραγματικό ξύλο.

Λόγος Τρίτος: Μείωση απορριμμάτων

Ο κατασκευαστικός κλάδος ευθύνεται για περισσότερο από το ένα τρίτο των απορριμμάτων παγκοσμίως, αν ορισμένοι ειδικοί έχουν δίκιο. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, επομένως η οικοδομική βιομηχανία, η βιομηχανία μηχανικών και άλλοι συνδεδεμένοι τομείς όπως ο εξωραϊσμός είναι υπεύθυνοι για την εύρεση νέων τρόπων για την ανακύκλωση αυτών των υλικών και τη διασφάλιση της αποφυγής της υγειονομικής ταφής. Το ανακυκλωμένο πλαστικό «ξύλο» που χρησιμοποιούμε παίρνει μεταβιομηχανικό HDPE και φτιάχνει ένα προϊόν μείωσης των απορριμμάτων που προστατεύει επίσης την ξυλεία των τροπικών δασών από την κοπή.

Τα ανακυκλωμένα πλαστικά σύνθετα ξύλου σε αυτόν τον καφέ φράχτη enviroslat φαίνονται υπέροχα σε αντίθεση με τα πράσινα φύλλα μπαμπού.
Αυτός ο καφές φράχτης Enviroslat φαίνεται υπέροχος σε αντίθεση με τα πράσινα φύλλα μπαμπού.

Λόγος Τέταρτος: Οικονομικά αποδοτική

Εδώ στο Red’s Landscaping Melbourne , είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε μια ανάλυση κόστους-οφέλους για το πλαστικό ξύλο σε σύγκριση με το ξύλο, δείχνοντας ότι υπάρχει υψηλό κρυφό κόστος για τη συντήρηση της ξυλείας κάθε χρόνο. Ως πλευρά αυτού του γεγονότος, το λάδι που χρησιμοποιείται για την προστασία των ξυλόπηκτων περιέχει μια σειρά από χημικές ουσίες που μπορεί να είναι επιβλαβείς για το περιβάλλον.

Σε όλη τη διάρκεια ζωής, η πλαστική ξυλεία υπεραντιστά την υψηλότερη τιμή αγοράς της, παρέχοντας μια πραγματικά οικονομική επιλογή σε όσους θέλουν ποιότητα και μακροζωία.

Λόγος πέμπτος: Ειδική Επιστήμη

Ο τελικός από τους πέντε λόγους μας (αν και θα μπορούσαμε να δώσουμε πολλούς περισσότερους) μας φέρνει στην επιστήμη πίσω από τη σύνθεση της πλαστικής ξυλείας. Όπως βλέπετε στην παρακάτω λίστα, τα συστατικά είναι είτε φιλικά προς το περιβάλλον φυσικά υλικά, μεταβιομηχανικά απόβλητα ή μικρές ποσότητες προσεκτικά επιλεγμένων χημικών ουσιών για να βεβαιωθείτε ότι το υλικό που προκύπτει είναι τέλειο για εξωραϊσμό (και άλλες εφαρμογές). Τα προϊόντα κατασκευάζονται από πάνω από 90% ανακυκλωμένο και επαναχρησιμοποιημένο πλαστικό και φλοιό ρυζιού αναμεμειγμένο με ορισμένες χρωστικές ουσίες και πληρωτικά καθώς και απορροφητές UV για να διασφαλιστεί ότι το υλικό παραμένει σκληρό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πώς κατασκευάζονται τα ανακυκλωμένα πλαστικά σύνθετα υλικά.
Πώς τα ανακυκλωμένα πλαστικά σας μπουκάλια γίνονται έπιπλα πάρκου Timber Composites.

Εξωραϊσμός με πηχάκια Enviroslat και CleverDeck από ανακυκλωμένο πλαστικό Composite Timber

Τα ανακυκλωμένα πλαστικά σύνθετα πηχάκια ξυλείας έχουν ένα ευρύ φάσμα χρήσεων στον εξωραϊσμό. Είναι το ιδανικό υλικό για πέργκολες, επενδύσεις για να βελτιώσετε την όψη του υπόστεγου της αυλής σας. Η χαμηλή συντήρηση, η σκληρότητα και οι αισθητικές ιδιότητες το καθιστούν εξαιρετικό υλικό για τον εμπορικό εξωραϊσμό δημόσιων χώρων όπως το Balwyn Community Centre. Ο πεζόδρομος των αστικών υγροτόπων είναι ένα φανταστικό παράδειγμα του πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτό το νέο υλικό εξωραϊσμού.

Ανακυκλωμένη επένδυση Enviroslat σε υπόστεγο στο Balwyn Community Centre.
Enviroslat Cladding σε υπόστεγο στο Balwyn Community Center

Το Boardwalk στο Balwyn Community Center

Έπιπλα Πάρκου από ανακυκλωμένα πλαστικά σύνθετα

Η ανθεκτικότητα των ανακυκλωμένων πλαστικών σύνθετων υλικών τα κάνει επίσης εξαιρετικά για την κατασκευή Έπιπλα εξωτερικού χώρου πάρκου για εξωραϊσμό δημόσιων χώρων. Για το λόγο αυτό, οι εμπορικοί τοπιογράφοι βλέπουν πλέον αυτά τα υλικά να προσδιορίζονται πιο συχνά από τους αρχιτέκτονες Τοπίου.

Έπιπλα εξωτερικού χώρου Πάρκου Έπιπλα εξωτερικού χώρου της βιβλιοθήκης Marrickville με χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού.
Στρογγυλό κάθισμα εξωτερικού χώρου. Έπιπλα εξωτερικού χώρου της βιβλιοθήκης Marrickville – Η φωτογραφία είναι ευγενική προσφορά του Botton + Gardiner

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι σχεδιασμένα για μακροζωία που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται αντικατάσταση και κατανάλωση πρόσθετων πόρων. Τα έπιπλα πάρκου που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο πλαστικό σύνθετο ξύλο είναι πολύ χαμηλής συντήρησης. Τα σύνθετα σε αυτά τα έπιπλα εξωτερικού χώρου πάρκου δεν απαιτούν σφράγιση ή λίπανση. Επίσης, δεν υπάρχει κίνδυνος καταστροφής τερμιτών όταν χρησιμοποιούνται αυτά τα υλικά. Τα μόρια πολυολεφίνης μακράς αλυσίδας σημαίνουν ότι τα υλικά είναι επίσης πολύ ανθεκτικά στη στρέβλωση.

S - Κάθισμα εξωτερικού χώρου σε σχήμα.  Βιβλιοθήκη Marrickville.
S – Κάθισμα εξωτερικού χώρου σε σχήμα. Βιβλιοθήκη Marrickville. Φωτογραφία ευγενική προσφορά του botton + gardiner

Κατασκευή επίπλων πάρκων εξωτερικού χώρου

Η διαδικασία κατασκευής για την κατασκευή επίπλων εξωτερικού χώρου πάρκου με ανακυκλωμένα πλαστικά σύνθετα είναι παρόμοια με την κατασκευή επίπλων πάρκου με ξύλο. Ωστόσο, η διαδικασία είναι πιο αποτελεσματική, καθώς δεν χρειάζεται να λαδώσετε ή να βάψετε τα σύνθετα υλικά ξυλείας. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι τα πηχάκια κατασκευάζονται ίσια και με ομοιόμορφο πάχος και πλάτος. Αυτό είναι δύσκολο να επιτευχθεί ακόμη και με τα καλύτερα αποξηραμένα ξυλεία σε κλίβανο. Αυτό φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες της κατασκευής επίπλων πάρκου στο botton + gardiner.

Εμπορικός Εξωραϊσμός με ανακυκλωμένη σύνθετη ξυλεία.

Η ανθεκτικότητα και η ανθεκτικότητα της ανακυκλωμένης σύνθετης ξυλείας καθιστά υλικό όπως το Enviroslat ιδανικό για εμπορικές εφαρμογές εξωραϊσμού. Η σκληρότητα και η χρήση HDPE στο υλικό καθιστά τα έπιπλα εξωτερικού χώρου ανθεκτικά στους βανδάλους. Η σταθερότητα στην υπεριώδη ακτινοβολία σημαίνει ότι το χρώμα δεν ξεθωριάζει πολύ ή δεν ξεφλουδίζει, πράγμα που σημαίνει ότι σπάνια απαιτείται επαναβάψιμο. Η απουσία θραυσμάτων ξύλου και παραμόρφωσης είναι ακόμη περισσότεροι λόγοι για τους οποίους αυτά τα υλικά είναι εξαιρετικά για εμπορικούς εξωραϊσμούς.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα έργα ανακυκλωμένης πλαστικής ξυλείας;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα ή ρίξτε μια ματιά στη σελίδα περιπτωσιολογικών μελετών εξωραϊσμού.

Τα CleverDeck και Enviroslat είναι εμπορικά σήματα της Future Wood στην Αυστραλία και στο Ηνωμένο Βασίλειο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανακύκλωση πλαστικών, ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπο UK Plastic Expert.

Σχετικά άρθρα εξωραϊσμού από το Red’s Landscaping Melbourne

Eco garden: Gardening Made Easy

Balwyn Landscaping – Commercial Project

Εμπορικός Εξωραϊσμός

Commercial Landscaper Μελβούρνη

© Copyright Red’s Landscaping and Civil Pty Ltd – Ποιοτικό Εμπορικό Εξωραϊσμό Μελβούρνη

Schreibe einen Kommentar