10 osnovnih gadgeta koji će poslovna putovanja učiniti ugodnijim

15
10 osnovnih gadgeta koji će poslovna putovanja učiniti ugodnijim

Poslovna putovanja mogu biti iscrpljujuća i potpuno jadna zbog kašnjenja, ranih letova i neočekivanih okolnosti. Često smo suočeni s puno vremena zastoja, koje možemo iskoristiti da se uhvatimo posla ili ostanemo u kontaktu s uredom dok smo na putu.

Što ste bolje pripremljeni za život na putovanju, to ćete biti produktivniji i sretniji. Sve što je potrebno je jedno kašnjenje ili otkazani let da bi vam pokvarili dan. Ali, ako putujete s pravim napravama, loša situacija može biti podnošljiva.

Kako bismo vam pomogli u planiranju sljedećeg putovanja, evo deset osnovnih stvari koje biste trebali razmisliti o tome da bacite u svoje torbe. Jedan od njih mogao bi biti odgovoran za održavanje vašeg zdravog razuma sljedeći put kada vaš let kasni.

  1. Prijenosni paketi baterija.

Jeste li ikada pokušali pronaći utičnicu u prometnoj zračnoj luci? Gotovo je nemoguće, a u slučaju široko rasprostranjenih otkazivanja i kašnjenja vjerojatno ćete ostati kratki u svojoj potrazi. To je ono što par prijenosnih baterija može spasiti život. Troškovi su se jako smanjili, a ovih dana ih možete podići za manje od 20 dolara. Držite par potpuno napunjenih u torbi za prijenosno računalo.

  1. Bežične slušalice za poništavanje buke.

Ponekad je na putovanju lijepo poništiti sav metež i ludilo oko sebe. „Par visokokvalitetnih slušalica za poništavanje buke odlična su investicija i vrijede svakog penija“, kaže Jonathan Long, osnivač blerrp, online zajednica za poduzetnike. Neki od najboljih brendova koje treba pogledati uključuju Bose i Beats, oba s popularnim opcijama. Možete očekivati ​​da ćete potrošiti od 300 do 400 dolara na top par.

  1. Apple sat.

Apple sat je prošao kroz neke nadogradnje i najnovija verzija je vrlo lijepa, pogotovo na putovanjima. Mogućnost brze provjere e-pošte i SMS-ova bez izvlačenja telefona lijepa je pogodnost, kao i mogućnost preuzimanja poziva. Apple sat vam daje pristup svim vašim omiljenim značajkama na dohvat ruke. Također vam daje još jedan gadget s kojim se možete igrati ako doživite kašnjenje na putovanju.

  1. Usmjeri i snimi digitalni fotoaparat.

Iako poslovno putovanje ponekad može biti stresno, lijepo je imati nešto što će vam smiriti živce i stvoriti opuštajuće okruženje. Fotografija je vrlo opuštajući hobi i ako vas putovanja odvedu na neka lijepa mjesta, fotoaparat u torbi daje vam mogućnost da dokumentirate svoje putovanje. „Nošenje visokokvalitetne kamere usmjeri i pucaj kao što je Cannon Power Shot osigurava da možete snimiti svaki nezaboravan trenutak tijekom putovanja“, kaže Ashley Wong, stručnjakinja za digitalni marketing u Kreditna uprava Singapura.

  1. iPad.

Ako na poslovno putovanje ne trebate ponijeti laptop, bacite iPad u torbu. To će vam omogućiti pristup svojim aplikacijama, pregledavanje interneta, pa čak i slušanje glazbe. “Ipad je mnogo ugodniji za putovanja od većine prijenosnih računala. Svoju koristim za pristup svojoj e-pošti u pokretu”, kaže April Gillmore, izvršna direktorica tvrtke ClickFirst Marketing. Pobrinite se da nabavite visokokvalitetnu zaštitnu futrolu za svoj iPad jer ih putovanje može prilično dobro nadmašiti.

  1. Tanak laptop.

Većina poslovnih putovanja zahtijevat će prijenosno računalo, stoga razmislite o kupnji onog s kojim je lako putovati. MacBook Air je vjerojatno najtanja dostupna opcija koja je još uvijek dobra u pogledu performansi. Veliko nezgrapno prijenosno računalo koje puno teži teško je putovati i nije ga najlakše koristiti dok ste u zraku. Mali tanak model čini rad na nebu ugodnijim.

  1. Vanjski pogoni.

Problem s većinom tankih prijenosnih računala je nedostatak odgovarajućeg prostora za pohranu. “Volim putovati sa svojim vanjskim diskovima u torbi. To, u kombinaciji s korištenjem Dropboxa za pohranu datoteka, omogućuje mi da radim na prijenosnom računalu bez velikih unutarnjih tvrdih diskova,” kaže Sukhbir Singh, direktor Sandhurst Consultancy Pte Ltd. Baš kao i prijenosna računala, vanjski diskovi su s godinama postali mnogo tanji.

  1. Adapteri za napajanje.

Ako putujete u inozemstvo, svakako bacite adapter za napajanje u torbu. “Većina ljudi zaboravi uzeti adapter, što stvara potražnju za njima u zračnim lukama i hotelima. Kako biste izbjegli traženje jednog kad sletite, uvijek ga držite pri ruci”, kaže Blake Brossman, osnivač PetCareRx. Možete ih pokupiti širok izbor za manje od 20 USD na Amazonu.

  1. Bilježnica i olovka.

Ako doživite kašnjenja dulja od očekivanih, možda ćete se osjećati slabom energijom i praznim prijenosnim baterijama. Ako se to dogodi, htjet ćete imati olovku i papir pri ruci. “Čuvanje bilježnice i nekoliko olovaka u torbi osigurava da uvijek imate nešto s čime možete bilježiti. Također, nakon dugog dana putovanja možda ćete jednostavno poželjeti koristiti nešto drugo osim tehnologije,” kaže Claire Cheung, voditeljica marketinga Kinetika novca.

  1. Fitness tracker.

Dugi dani putovanja i dugi letovi u kombinaciji s hranom u zračnoj luci nisu najzdravija opcija. Nosite fitness tracker da vidite koliko ste koraka napravili tijekom dana. Ako ste u nedostatku cilja, uvijek možete otići u hotelsku teretanu za dodatni kardio trening kako biste ostali na pravom putu.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar