Σχέδιο πλεξίματος Baby Bear καπέλο

Σχέδιο πλεξίματος Baby Bear καπέλο

September 22, 2022 0 Von admin

22 Σεπτεμβρίου 2022

Σχέδιο πλεξίματος Baby Bear καπέλο. Βελόνα ταπισερί για ύφανση στις άκρες και ράψιμο στα αυτιά. Αρχίζει να είναι φιλική προς τις πλέκτριες.

Amigurumi Grinch Crochet Δωρεάν μοτίβα Πλεκτομηχανές & Πλέξιμο από το www.howtomakes.org

Μπορεί εύκολα να γίνει μεγαλύτερο ώστε να ταιριάζει σε νεογέννητα και μεγαλύτερα μωρά. 1 υλικά πλεξίματος και εργαλεία πλεξίματος: Πλεκτά σχέδια πλεξίματος χωρίς καπέλο bear cub beanie.

Το μοτίβο πλεξίματος χωρίς καπέλο Bear Baby είναι ένα πολύ εύκολο μοτίβο που απαιτεί μόνο βασικές γνώσεις πλεξίματος για το καπό.

Μοτίβο πλεξίματος χωρίς καπέλο αρκουδάκι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μοτίβο για να φτιάξετε ένα απλό χαριτωμένο φασόλι ή να είστε τολμηροί και να προσθέσετε αυτιά αρκούδας. Κάντε ένα ταξίδι στο χώρο αποθήκευσης νημάτων σας για το τέλειο νήμα στο χρώμα της αρκούδας και πλέξτε το αρκουδάκι σας ένα άνετο και σούπερ γρήγορο καπέλο.

Βασικό μοτίβο πλεξίματος για νεογέννητο καπέλο (με κροσέ αυτιά αρκούδας) Υλικά:

Pixies, aviators, cables και beanies, έχουμε μια τεράστια γκάμα δωρεάν μοτίβων πλεξίματος για μωρά για λήψη, καθώς και δωρεάν μοτίβα μωρού πλεξίματος σε όλα τα πιθανά μεγέθη, από νεογέννητα και νήπια έως πρόωρα μοτίβα πλεξίματος. Συνδυάστε ένα από αυτά τα άνετα μοτίβα καπέλων μωρών με μωρό. Τα μικρά αυτιά μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν με δύο μικρά ψεύτικα ή αληθινά γούνινα πομ. Μέγεθος καπέλου 3 αρκουδάκι:

Το έγραψα επειδή η φίλη μου έκανε μωρό και ήθελα να της πλέξω ένα βασικό παιδικό καπέλο με αυτιά από πάνω.

Σας καλύψαμε για όλο τον χειμώνα, με πολλές ακόμα ζεστές δημιουργίες και για το μωρό! Δείτε το βίντεο με το πλέξιμο σας τώρα! Αυτό το μοτίβο πλεξίματος με καπέλο με αυτιά αρκούδας είναι τέλειο ως υπέροχα χειροποίητα δώρα για τους αγαπημένους και τους φίλους σας!

Οδηγίες για το πλέξιμο του καπέλου Baby Bear:

Αρχίζει να είναι φιλική προς τις πλέκτριες. Τι πρέπει να ξέρετε. Αυτά τα όμορφα πλεκτά καπέλα για αρκουδάκια είναι χαριτωμένα πέρα ​​από λόγια.

Πρόσθεσα έναν μοναδικό τρόπο προσθήκης αυτιών.

Το αρχικό σχέδιο και οι φωτογραφίες είναι σε ράμματα αλεπούς και πεύκου εδώ. 25 άγρια ​​και εκκεντρικά σχέδια με πλεκτά πλεκτά ζώα. Φτιάξτε ένα αξιολάτρευτο καπέλο πλεξίματος ez!