Ο οδηγός σας για το Fall Armyworms | Λίπανση, έλεγχος ζιζανίων, περιποίηση χλοοτάπητα και γκαζόν Austin

0
Ο οδηγός σας για το Fall Armyworms |  Λίπανση, έλεγχος ζιζανίων, περιποίηση χλοοτάπητα και γκαζόν Austin

Armyworms είναι εξαιρετικά καταστροφικά έντομα που μπορούν να βλάψουν σημαντικά το γρασίδι σας σε λίγες μέρες. Μην ανησυχείτε, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες πληροφορίες για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους στρατιώτες και τα αντίκτυπο που έχουν στον χλοοτάπητά σας.

Τα Armyworms έχουν τέσσερα στάδια ζωής: αυγό, προνύμφες, νύμφη και ενήλικα. Υπάρχουν διάφοροι τύποι στρατιωτών, συμπεριλαμβανομένου του φθινοπωρινού σκουληκιού, του στρατοσκώληκα με κίτρινες ρίγες, του στρατοσκώληκα των τεύτλων και του αληθινού στρατοσκώληκα. Ωστόσο, εδώ στο κεντρικό Τέξας συναντάμε πιο συχνά τον φθινοπωρινό στρατό σκουλήκι που είναι αυτό που θα συζητήσουμε σε αυτό το blog.

Χρειάζονται περίπου 2 έως 3 εβδομάδες για να ωριμάσει ο στρατιώτης από αυγό σε προνύμφες πλήρους ανάπτυξης. Σε αυτό το στάδιο, οι προνύμφες θα τρυπώσουν στο χώμα για να γίνουν νύμφοι και θα αναδυθούν ως ενήλικος σκόρος σε 10 έως 14 ημέρες. Οι σκώροι του στρατού πετούν και ζευγαρώνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Schreibe einen Kommentar