Κουβέρτα ζώων με μοτίβο πλεξίματος – Mikes Nature

Κουβέρτα ζώων με μοτίβο πλεξίματος – Mikes Nature

September 22, 2022 0 Von admin

22 Σεπτεμβρίου 2022

Κουβέρτα ζώων με μοτίβο πλεξίματος. Από συνονθύλευμα τετράγωνες κουβέρτες μέχρι εποχιακά ριχτάρια και εκπληκτικά δωρεάν αφγανικά σχέδια πλεξίματος, εξερευνήστε τη μεγάλη ποικιλία δωρεάν μοτίβων πλεξίματος κουβέρτας και δωρεάν μοτίβα πλεξίματος παιδικής κουβέρτας, ιδανικά για τα μικρά! υπάρχουν τόσα πολλά υπέροχα technicolor σχέδια. Πάνω από 200 δωρεάν σχέδια πλεξίματος ζώων για να φτιάξετε!

Μοτίβο πλεξίματος Baby Pixie Καπέλο Easy Knit Baby Hat από το poshpatterns.indiemade.com

Η κουβέρτα έχει μοναδικό σχέδιο για ένα πολύ ιδιαίτερο μωρό. Δωρεάν σχέδια πλεξίματος με νεοσσούς για το Πάσχα δωρεάν σχέδια πλεξίματος με πουλί δωρεάν σχέδια πλεκτών ζωύφιων Από πάντα, μέχρι κουνέλια, χελώνες και ποντίκια και όλα τα ωραία!

Όταν φτιάχνουμε ή δίνουμε μια κουβέρτα με κροσέ ή πλεκτή σε ένα ζώο διάσωση, θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας αυτά τα πράγματα:

Λάβετε μέρος στο έργο snuggles που ίδρυσε η rae French με ίνες παραδείσου και χρησιμοποιήστε τις δεξιότητές σας στη χειροτεχνία για να πλέξετε ή να πλέκετε με βελονάκι «κουβέρτες ασφαλείας» που θα τις δωρίσετε στο τοπικό καταφύγιο ζώων εδώ στο Spokane, wa. Ένα συγκινητικό θέαμα εισχωρεί κατευθείαν στην καρδιά. Κάντε κλικ εδώ για μοτίβο πλεξίματος.

Εξερευνήστε τη συλλογή μας με δωρεάν σχέδια πλεξίματος κουβέρτες και δωρεάν αφγανικά σχέδια πλεξίματος!

Ευχαριστούμε τους παρακάτω σχεδιαστές για την κοινή χρήση αυτών των δωρεάν μοτίβων πλεξίματος. Δωρεάν σχέδια πλεξίματος για νεοσσούς για το Πάσχα δωρεάν σχέδια πλεξίματος πουλί δωρεάν σχέδια πλεκτών ζωυφίων Βελόνα πλεξίματος μεγέθους 8 ή 5 mm.

Ξεκινά με μια χελώνα που κολυμπάει προς τα πάνω και μια μέδουσα που επιπλέει στην επόμενη πλατεία C2C.

Τα απαλά νήματα και τα ζωηρά χρώματα σίγουρα θα τα κάνουν να ξεχωρίζουν, ώστε να ψάξετε στο απόρρητό σας αναζητώντας τα σωστά υλικά. Αναζήτηση δωρεάν μοτίβων πλεξίματος ανά ζώα: Δείτε περισσότερα σχέδια πλεξίματος με πιγκουίνους.

Απολαύστε την άνεση στο σπίτι και πλέξτε μια υπέροχη κουβέρτα.

Σε άστεγους σκύλους και γάτες που χρειάζονται αγάπη και άνεση θα δοθούν κουβέρτες και κουβέρτες για να διευκολύνουν τον χρόνο τους στο καταφύγιο. *** „Colour Changer“ αυτό το σχέδιο χρησιμοποιεί δύο κλωστές νήματος, έτσι το χρώμα αλλάζει με κάθε βελονιά. Παρέχεται ο σύνδεσμος για το μοτίβο.

Συμβουλές και προτάσεις για μοτίβα για κουβέρτα καταφυγίου ζώων.

Η επόμενη σειρά διαθέτει ένα χταπόδι στη γωνία που έχει μεγάλα μάτια και μακριά πλοκάμια. Περιλαμβάνει μοτίβο για 3 διαφορετικά στυλ μπουφάν που αφαιρούνται και εναλλάσσονται. Το μετρητή δεν είναι σημαντικό για αυτό το έργο, απλά βεβαιωθείτε ότι η κουβέρτα σας είναι αρκετά μεγάλη ώστε το κατοικίδιο ζώο σας να ξαπλώσει άνετα.