Η διαφορά: Τι συμβαίνει με το άρωμα σοκολάτας και το οργανικό κομπόστ; | Λίπανση, έλεγχος ζιζανίων, περιποίηση χλοοτάπητα και γκαζόν Austin

0
Η διαφορά: Τι συμβαίνει με το άρωμα σοκολάτας και το οργανικό κομπόστ; | Λίπανση, έλεγχος ζιζανίων, περιποίηση χλοοτάπητα και γκαζόν Austin

 1. Ποιος είναι ο σκοπός και γιατί το χρειάζεστε;

Το οργανικό μας κομπόστ topdressing θα τροφοδοτήστε το γκαζόν σας και αναζωογονήστε τα μικρόβια στο χώμα σας. Ωστόσο, παρά αυτά τα υπέροχα συστατικά που συνεισφέρουν στο χώμα σας, το οργανικό λίπασμα από μόνο του δεν προσθέτει αρκετό βάθος εδάφους. Σκεφτείτε πόσο ζεστό και ξηρό είναι έξω κατά τους ζεστούς μήνες μας εδώ στο Τέξας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα ριζικά συστήματα του χλοοτάπητά σας μπορεί να είναι ρηχά και ο χλοοτάπητας σας εξασθενεί λόγω της θερμότητας του Τέξας. Εκεί θα παρέμβει και θα βοηθήσει το Chocolate Loam. Προσθέτοντας βάθος στο χώμα σας, Το Chocolate Loam δημιουργεί χώρο για να αναπτυχθούν οι ρίζες σε βραχώδες, καλιχές έδαφος.

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο το γκαζόν σας χρειάζεται αυτό οφείλεται στις προκλήσεις του εδάφους στο κεντρικό Τέξας, οι οποίες περιλαμβάνουν:

 • Κακή ποιότητα λόγω υπερβολικού ασβεστόλιθου και καλίσιου
 • Εξαιρετική έλλειψη οργανικής ύλης
 • Οι νεαροί χλοοτάπητες έχουν έντονες ελλείψεις εδάφους επειδή οι κατασκευαστές εφαρμόζουν μόνο ένα λεπτό στρώμα φθηνού αμμοπηλίου

Αυτή η διαδικασία θα πάρει το συμπαγές, στερούμενο θρεπτικών συστατικών γκαζόν στο Κεντρικό Τέξας και θα το μεταμορφώσει σε ένα λαχταριστό πράσινο γκαζόν με βαθύ ριζικό σύστημα και χώμα πλούσιο σε μικροοργανισμούς.

2. Μέσα στα στρώματα: Από τι αποτελείται το Chocolate Loam και το Organic Topdressing μας;

Οι ακόλουθες κουκκίδες παραθέτουν το συστατικά μέσα μας οργανικό κομπόστ topdressing:

 • Μικρόβια: πρωτογενείς αποικοδομητές οργανικής ύλης, παρέχουν άζωτο που βοηθά τα αναπτυσσόμενα φυτά, αποτοξινώνει επιβλαβείς χημικές ουσίες, καταστέλλει οργανισμούς ασθενειών και παράγει προϊόντα που θα μπορούσαν να διεγείρουν την ανάπτυξη των φυτών
 • Βαμβακερό γρέζι: διασπά τον πηλό για να βελτιώσει τη διείσδυση και τη συγκράτηση του νερού και να εισάγει θρεπτικά συστατικά
 • Σκόνη πεύκου: οξινίζει το έδαφος και ρυθμίζει το pH
 • Φλούδες ρυζιού: αυξάνει την ικανότητα συγκράτησης νερού και θρεπτικών ουσιών και βελτιώνει τη συσσώρευση, το πορώδες και τη διείσδυση του εδάφους

Κάθε ένα από αυτά τα συστατικά συμβάλλει σε χώμα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά! Αυτό το μείγμα κομπόστ εισάγει βιολογικούς οργανισμούς και οργανική ύλη σε φτωχό έδαφος.

Το Chocolate Loam αποτελείται από συστατικά που καλλιεργήστε στο βάθος το χώμα σας. Ουσιαστικά το Chocolate Loam βοηθάει δημιουργήστε ένα μεγαλύτερο περιβάλλον όπου οι ρίζες μπορούν να αναπτυχθούν.

Μπορείτε να δείτε σε αυτή τη σύγκριση ότι το Το οργανικό κομπόστ έχει συστατικά που ενισχύουν κυρίως την ποιότητα του εδάφους ενώ το Πηλός σοκολάτας προσφέρει κάποια βελτίωση της ποιότητας του εδάφους αλλά κυρίως αναπτύσσει ένα μεγαλύτερο στρώμα για την ανάπτυξη της ρίζας.

3. A Difference in Time: Seasonal Topdressing

Μας Η επικάλυψη οργανικού κομπόστ εφαρμόζεται την άνοιξη και το φθινόπωρο να εμπλουτίσετε το έδαφος παρέχοντας άφθονη οργανική ύλη και βιοθρεπτικά συστατικά για να ξεκινήσετε τη δραστηριότητα στο έδαφος σας.

Το Chocolate Loam εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου; αυτή η εφαρμογή θα προσφέρει κάποια οργανική ύλη στο έδαφος και θα χτιστεί στο βάθος του εδάφους.

4. Δεν έχετε πειστεί ακόμα; Εδώ είναι μερικά περισσότερα οφέλη!

Έχουμε μιλήσει για το πώς το καυτό περιβάλλον του Τέξας αποτελεί πρόκληση για τη δομή και το βάθος του εδάφους. Αλλά υπάρχουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ οφέλη που έχει να προσφέρει το Chocolate Loam! Ας δούμε τι παρέχει η υψηλότερη ποιότητα και η βαθιά δομή του εδάφους:

 • Χώρος για να βαθύνουν οι ρίζες
 • Αυξάνει την κατακράτηση υγρασίας για περισσότερο αποτελεσματικό πότισμα
 • Ανακουφίζει τα καυτά σημεία (καφετί ή ασυνεπές χρώμα)
 • Προσθέτει βασικά μέταλλα σε ότι λείπει από τα εδάφη μας

Τώρα βλέπετε τη σημασία και το όφελος της δομής και του βάθους του εδάφους! Η προσθήκη φυτικού εδάφους θα προετοιμάστε το γρασίδι σας για να αντιμετωπίσετε τη ζέστη και δώστε στο γρασίδι σας μια πιο υγιή ευκαιρία.

Schreibe einen Kommentar