Εξωραϊσμός και Συντήρηση Ακινήτων – 5 μαθήματα από 8ωρη παραλαβή φύλλων

1
Εξωραϊσμός και Συντήρηση Ακινήτων – 5 μαθήματα από 8ωρη παραλαβή φύλλων

8 ώρες!

Οκτώ συνεχόμενες ώρες συλλογής φύλλων δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για τους επαγγελματίες του τοπίου στη Δυτική Ακτή στα μέσα Νοεμβρίου. Ορισμένες τοποθεσίες στρωμάτων έχουν πολλά ώριμα δέντρα και πέφτουν πολλά πράγματα. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε να διασκεδάσετε.

Εδώ είναι πέντε μαθήματα που πρέπει να αφαιρέσετε από τον καλό καθαρισμό των φύλλων της Δυτικής Ακτής.

Μάθημα 1: Εργαλεία

Να ξεκινάτε πάντα με τα κατάλληλα εργαλεία. Όταν μου ζητηθεί να βοηθήσω σε έναν ιστότοπο, περιμένω να χρησιμοποιήσω τα κατάλληλα εργαλεία. Οι τσουγκράνες πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση. Μη μου ζητήσετε καν να χρησιμοποιήσω τσουγκράνες με πολλά δόντια που λείπουν. Χρησιμοποιήστε εξαιρετικά εργαλεία!

Οι περισσότερες εταιρείες έχουν προϋπολογισμό για νέα εργαλεία. Να επωφεληθούν από αυτό. Είναι οριακό προσβλητικό να ζητάς από έναν πιστοποιημένο επαγγελματία να χρησιμοποιήσει εργαλεία που δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα.

Αστειεύεσαι?

Μάθημα 2: Χωρίς πυραμίδες

Αν περιμένετε να καθαρίσετε τα φύλλα, ξεχάστε τις πυραμίδες. Αυτό ισχύει για το φύσημα και το τσουγκράνα. Όταν φυσάτε, μην το παρακάνετε. Φυσήξτε τα φύλλα σε ένα αξιοπρεπές σωρό και προχωρήστε.

Κατά την τσουγκράνα, ισχύει ο ίδιος κανόνας. Φέρτε το μουσαμά σας κοντά και τυλίξτε τα φύλλα μέσα του. Δεν υπάρχει νόημα να δημιουργήσουμε μια τέλεια πυραμίδα. Χρειαζόμαστε τα φύλλα σε ένα μουσαμά και να αφαιρεθούν. Κανείς δεν κερδίζει πόντους για να φτιάξει όμορφες πυραμίδες.

Με τεράστιους σωρούς, βάλτε το μουσαμά σας ακριβώς μέσα τους και τσουγκρώστε ή κλωτσήστε τα φύλλα μέσα. Εύκολα. Και πάντα γκανιότα με σκοπό. Περιμένω να δω ρόδινα μάγουλα!

Μάθημα 3: Σκλαβιά του Tarp

Η τοποθέτηση βαριών μουσαμά στους ώμους σας θα πρέπει να γίνεται μόνο εάν είστε κοντά στο φορτηγό σας, επειδή είναι η λιγότερο αποτελεσματική μέθοδος. Μπορείτε να αποφύγετε τη σκλαβιά με μουσαμά χρησιμοποιώντας ένα καρότσι ή φέρνοντας το φορτηγό σας πιο κοντά.

Σημειώστε ότι μερικοί εργαζόμενοι θα περπατήσουν ευχαρίστως στο τετράγωνο με ένα μουσαμά πάνω από τον ώμο τους, απλώς θα κάνουν ένα μικρό διάλειμμα. Για να καθαρίσετε τα φύλλα που πέφτουν, πρέπει να κόψετε αυτή τη συνήθεια. Στείλτε τους με ένα γεμάτο καρότσι εάν δεν υπάρχει πρόσβαση φορτηγού.

Μάθημα 4: Κοίτα ψηλά!

Εφόσον δεν είστε υπεύθυνοι για την αφαίρεση εκατό τοις εκατό των φύλλων σε κάθε επίσκεψη, χαλαρώστε και βάλτε τα δυνατά σας. Πριν αρχίσετε να αγχώνεστε, κοιτάξτε ψηλά! Έχει τελειώσει το δέντρο που ρίχνει φύλλα ή όχι; Αν όχι, μην αγχώνεστε για κάθε φύλλο στο έδαφος. Περιμένετε μέχρι να πέσουν όλα τα φύλλα πριν κάνετε έναν ενδελεχή καθαρισμό.

Μάθημα 5: Απολαύστε το φθινόπωρο!

Απολαύστε την πτώση.

Αυτό θα έπρεπε να είναι εύκολο αλλά δεν είναι. Βλέπω συχνά ανθρώπους να στέκονται κάτω από δέντρα και να καταστρέφουν τα στεφάνια τους με φυσητήρες φύλλων. Γιατί η βιασύνη; Απολαύστε το φθινόπωρο και τα πολλά του χρώματα.

Αν παλεύετε με αυτό, σκεφτείτε το θαύμα που συμβαίνει μέσα στα φύλλα που τόσο πολύ απεχθάνεστε. Η φωτοσύνθεση είναι ένα θαύμα που κρατά όλους τους ανθρώπους ζωντανούς και συμβαίνει μέσα στα φύλλα. Τα φύλλα είναι στην πραγματικότητα όμορφα μίνι εργοστάσια. και μας διασκεδάζουν με τα χρώματά τους.

Tilia cordata
Περσικό σιδερόξυλο

Schreibe einen Kommentar