Εξωραϊσμός και Συντήρηση Ακίνητης Περιουσίας – Καταδικάστηκε η σαρκοκόκα από επιστάτη

0
Εξωραϊσμός και Συντήρηση Ακίνητης Περιουσίας – Καταδικάστηκε η σαρκοκόκα από επιστάτη

Παράξενα αιτήματα

Έχω συνηθίσει να με σέρνουν μακριά από τα κανονικά μου καθήκοντα στο τοπίο από φροντιστές, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να καταπιώ τα περίεργα αιτήματα με τα οποία μου επιτίθενται. Πάρτε για παράδειγμα την περασμένη εβδομάδα. Ήταν αργά στη βάρδια μας και ήμασταν μόλις τριάντα λεπτά μακριά από το να το καλέσουμε την ημέρα.

Μετά, βγήκε, φύλακας σε αποστολή, φτερνιζόταν και έμοιαζε σαν να είχε τον Όμικρον. Τώρα, είναι ένας υπέροχος τύπος και ένας τεράστιος σύμμαχος. Αλλά δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου ζητούσε να κάνω.

Εκμηδένιση

Ο φτωχός επιστάτης υπέφερε από τρομερές αλλεργίες. Φέρεται ότι είχε δυσκολία στην αναπνοή τη νύχτα, τα μάτια του βούρκωσαν και η μύτη του έτρεχε, σαν προσχολικής ηλικίας. Λοιπόν, φυσικά, αμέσως σκέφτηκα ότι θα ήταν μια εξαιρετική ιδέα να κάνω ένα γρήγορο τεστ COVID, αλλά δεν είμαι γιατρός.

Για να αποφύγει να γεμίσει το σώμα του με χάπια και να αυξήσει τα κέρδη της Big Pharma, χρειαζόταν να ισοπεδώσω ένα έμπλαστρο σαρκόκοκας που φύτρωνε κάτω από τα παράθυρά του. Ο αειθαλής θάμνος ανθίζει τώρα, τον Φεβρουάριο, και παράγει ένα γλυκό άρωμα, ειδικά όταν φυτεύεται μαζικά.

Τώρα, δεν είχα ακούσει ποτέ πριν από κανέναν να υποφέρει από αλλεργικές αντιδράσεις από τις σαρκοκόκκες. Είναι εύλογο, υποθέτω, αλλά παράξενο. Και το ίδιο ήταν το αίτημά του.

Άκουσα από έναν φίλο στο Facebook που ισχυρίζεται ότι έχει δυσάρεστες πονοκεφάλους από το άρωμα.

Έτσι, βγήκαν τα ηλεκτρικά ψαλίδια μου. Και πριν εξαφανίσω τα φυτά, ο επιστάτης μου υπενθύμισε να προσέχω τις κεφαλές του ψεκαστήρα. Πέρυσι, όλοι τους κόπηκαν.

Το μόνο κόλπο ήταν να κόψετε με το χέρι τα φυτά από όλες τις άκρες των τοίχων και γύρω από τους καταιονιστήρες άρδευσης. Στη συνέχεια μαζέψαμε το μεγαλύτερο μέρος του ακρωτηριασμένου φυτικού υλικού και πήγαμε σπίτι. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα κάνω blog για αυτό. Ίσως υπάρχουν και άλλοι φροντιστές σαν αυτόν.

Πότε Σαρκόκοκα χάνεται

Μοιάζει με κόλαση, αλλά, ευτυχώς, είναι μια πολύ χαμηλού προφίλ γωνία. Μακροπρόθεσμα, θα πρέπει να αλλάξει, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει προϋπολογισμός.

Όπως και ο COVID, τα περίεργα αιτήματα δεν θα εξαφανιστούν σύντομα. Πρέπει να μάθω να ζω μαζί τους και να απορρίπτω αυτά που είναι ξεκάθαρα υπερβολικά.

Schreibe einen Kommentar