Δείτε το Shadow of the Bear αυτό το φθινόπωρο στο WNC

Δείτε το Shadow of the Bear αυτό το φθινόπωρο στο WNC

September 22, 2022 0 Von admin

Δημοσιεύτηκε στις |

Έχετε ακούσει για το „Shadow of the Bear“; Είναι ακριβώς όπως ακούγεται, αλλά για να το δείτε, πρέπει να βρίσκεστε ψηλά στο όρος Whiteside στο Cashiers, NC, λιγότερο από δύο ώρες από το Greenville. Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε για να πιάσετε τη δροσερή σκιά WNC της εμπειρίας της αρκούδας.

Κάθε φθινόπωρο, ένα πραγματικά τακτοποιημένο φαινόμενο που ονομάζεται το Σκιά της Αρκούδας αναδύεται κοντά στο Cashiers της Βόρειας Καρολίνας νωρίς το βράδυ, όπου το Whiteside Mountain σχηματίζει μια σκιά στην κοιλάδα όταν ο ήλιος βρίσκεται στο σωστό σημείο που μοιάζει ακριβώς με αρκούδα.

Αναζητάτε περισσότερα να κάνετε στη Δυτική Βόρεια Καρολίνα; Μη χάσετε το άρθρο μας για τη Μυστική Σεζόν του WNC. Θα βρείτε εκπληκτικές περιπέτειες που είναι φιλικές προς τον προϋπολογισμό.

Shadow of the Bear, Cashiers, NC
Ευγενική προσφορά της Stacy Redmon

Λατρεύω τους ταμίες και έχω κάνει πεζοπορία και διακοπές εκεί με την οικογένειά μου. Το να βλέπεις τη Σκιά της Αρκούδας είναι ένα είδος λίστας κάδου εδώ και μερικά χρόνια. Είναι ένα τόσο μοναδικό θέαμα που δεν είναι μόνο διασκεδαστικό να το δει κανείς, αλλά αναδεικνύει επίσης το ήδη όμορφο τοπίο των φωτεινών χρωματισμένων φύλλων εκείνη την εποχή του χρόνου.

Για να το δείτε, πρέπει να κατευθυνθείτε στον αυτοκινητόδρομο 64 σε ένα μέρος που ονομάζεται Rhodes Big View Overlook. Φροντίστε να φτάσετε εκεί λίγο πριν τις 5:30 μ.μ. όταν η σκιά συμβαίνει στην κοιλάδα δίπλα στο Όρος Whiteside. Οι καθημερινές είναι πολύ καλύτερες από τα σαββατοκύριακα. Και πρέπει να υπάρχει ένας αρκετά καθαρός ουρανός. Η πλήρης σκιά χρειάζεται περίπου 30 λεπτά για να εμφανιστεί.

Δεδομένου ότι είναι μια καλή ώρα και 45 λεπτά από το Greenville, δεν θα ήταν κακή ιδέα να διανυκτερεύσετε εκεί. Το να οδηγώ σπίτι στο σκοτάδι μέσα από τα βουνά ήταν λίγο τρομακτικό μόνο και μόνο επειδή πρόσεχα ελάφια και αρκούδες.

Είναι αρκετά ψηλά επίσης – περίπου 4.930 πόδια – οπότε φέρτε ένα σακάκι για να παραμείνετε ζεστό καθώς πιάνετε τη σκιά της αρκούδας. Αυτό συμβαίνει μόνο δύο φορές το χρόνο, από τα μέσα Οκτωβρίου έως τις αρχές Νοεμβρίου και επίσης από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τις αρχές Μαρτίου. Ο χρονισμός του φθινοπώρου Shadow of the Bear είναι υπέροχος επειδή χτυπά κατά τη διάρκεια της ώρας που κρυφοκοιτάζει.

Μάθετε πριν πάτε

  • Η Σκιά της Αρκούδας εμφανίζεται από τα μέσα Οκτωβρίου έως τις αρχές Νοεμβρίου
  • Η σκιά δεν θα βγει στις μέρες με συννεφιά, οπότε πηγαίνετε μόνο όταν έχει ήλιο.
  • Η αρκούδα αρχίζει να αναδύεται περίπου στις 5:30 μ.μ. στην κοιλάδα δίπλα στο όρος Whiteside και χρειάζεται 30 λεπτά για να βγει πλήρως. Πηγαίνετε εκεί νωρίς (ή αργότερα στις 6:15 μ.μ. για να δείτε την πλήρη σκιά) επειδή υπάρχει πλήθος.
  • Η καλύτερη θέα είναι από το Rhodes Big View Overlook στον αυτοκινητόδρομο 64 στο Cashiers. Μια «παράβλεψη» θα ήταν γενναιόδωρη – μοιάζει περισσότερο με έναν δοξασμένο ώμο. Πρέπει να κρατάτε τα παιδιά κοντά σας, καθώς μπορεί να είναι επικίνδυνο αν τα αυτοκίνητα κινούνται γύρω από αυτήν την καμπύλη πολύ γρήγορα (φωτογραφία παρακάτω).
  • Φέρτε ένα ζεστό μπουφάν, καθώς είναι σχεδόν 5.000 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και έχει κρύο εκείνη την εποχή του χρόνου.
  • Η σκιά εμφανίζεται επίσης στα μέσα Φεβρουαρίου για μερικές εβδομάδες.
Επισκεψιμότητα και επισκόπηση του Shadow of the Bear

Έχετε δει τη Σκιά της Αρκούδας;