Απόλυτα μοτίβα πλεξίματος για αρχάριους – Mikes Nature

Απόλυτα μοτίβα πλεξίματος για αρχάριους – Mikes Nature

September 23, 2022 0 Von admin

22 Σεπτεμβρίου 2022

Σχέδια πλεξίματος για αρχάριους. Αυτό το μοτίβο πλεξίματος για αρχάριους έχει πολλές εικόνες που απεικονίζουν τόσο τη μέθοδο του χυτού όσο και τη βελονιά πλέξης. Με τη βασική βελονιά καλτσοδέτας για το περίγραμμα, είναι τέλεια για έναν απόλυτο αρχάριο.

Δωρεάν Pattern 8 Baby Face Cloths Spa Littlechurch από το littlechurchknits.com

Αυτές οι μικρές γλάστρες μπορεί να έχουν μερικές τεχνικές πλεξίματος που οι απόλυτοι αρχάριοι μπορεί να μην γνωρίζουν ακόμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι εύκολες! Διαφημίστε μάθετε πλέξιμο στο διαδίκτυο με τον δικό σας ρυθμό. Ονομάζεται εύστοχα, το έργο παραιτείται από το εργαλείο πλεξίματος ενώ τα χέρια σας κάνουν όλη τη δουλειά.

Η σειρά Absolute Beginner Knitting είναι το καλύτερο μάθημα βίντεο για να μάθετε να πλέξετε σήμερα!

Μοτίβα (7) προβολή ως επισκέπτης χρήστης. Διδάσκεται από την αγαπημένη δασκάλα πλεξίματος του youtube, kristen of studio knit, θα περάσετε από ένα διασκεδαστικό, κατανοητό, συστηματικό μάθημα για να μάθετε όλα τα βασικά για τη δημιουργία έργων πλεξίματος αυτόν τον χειμώνα. Με τη βασική βελονιά καλτσοδέτας για το περίγραμμα, είναι τέλεια για έναν απόλυτο αρχάριο.

Για απόλυτους αρχάριους, το πρώτο μάθημα κασκόλ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Αυτό το μοτίβο πλεξίματος για αρχάριους έχει πολλές εικόνες που απεικονίζουν τόσο τη μέθοδο του χυτού όσο και τη βελονιά πλέξης. Η απόλυτη σειρά πλεξίματος για αρχάριους σας καθοδηγεί: Αυτές οι μικρές γλάστρες μπορεί να έχουν μερικές τεχνικές πλεξίματος που οι απόλυτοι αρχάριοι μπορεί να μην γνωρίζουν ακόμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι εύκολες!

Το πλέξιμο για τον απόλυτο αρχάριο ξεκινά με μια εξήγηση του βασικού εξοπλισμού που απαιτείται για το πλέξιμο και των κοινών συντομογραφιών που χρησιμοποιούνται σε μοτίβα.

Με αυτά τα μοτίβα πλεξίματος για αρχάριους, θα είστε στο δρόμο σας για να γίνετε μάγκες πλεξίματος σε ελάχιστο χρόνο. Εικονογραφημένα έργα των mama79hi και mrsjonnac 13 πλεκτές κουβέρτες και ριχτάρια για αρχάριους.

Διδάσκεται από την αγαπημένη δασκάλα πλεξίματος του Youtube, Kristen Of Studio Knit, θα περάσετε από ένα διασκεδαστικό, εύκολο στην κατανόηση, συστηματικό μάθημα για μάθηση.

Γίνετε μέλος εκατομμυρίων μαθητών από όλο τον κόσμο που ήδη μαθαίνουν στο udemy. Η Jennifer from brome fields προσφέρει αυτό το δωρεάν μοτίβο στον ιστότοπό της (ή ως pdf με δυνατότητα λήψης με μικρή χρέωση) με ένα εκπαιδευτικό βίντεο, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε βήμα στην πορεία. Πλέξιμο για τον απόλυτο αρχάριο από την πηγή Alison dupernex.

Τα κασκόλ είναι γενικά αποδεκτά ότι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσουν οι πλέκτριες, αφού χρειάζεται μόνο να κυριαρχήσετε σε ένα βασικό γύψο και στη πλεκτή βελονιά.

Αυτά τα εύκολα μποτάκια πλέκονται ίσια με το σχήμα που δημιουργείται μέσα από σμίκρυνση και ραφή. Σχεδιασμένο για αρχάριους, αυτό το μοτίβο αξιολογείται πολύ εύκολο από τους ταξιδιώτες, πολλοί από τους οποίους είπαν ότι ήταν το πρώτο ή το δεύτερο έργο τους για πλέξιμο. Αυτά τα δέκα σχέδια πλεξίματος για αρχάριους είναι η τέλεια εισαγωγή στο πλέξιμο για απόλυτους αρχάριους πλέκτριες.